Kleutergym is bewegen, klimmen, rennen en springen voor kinderen van 3, 4, 5 en 6 jaar. Tijdens Kleutergym draait het allemaal om spel, motorische vaardigheden en algemene bewegingsactiviteiten zoals gooien, vangen, schoppen. Als kinderen op jonge leeftijd beginnen met gymmen wordt hun motoriek beter en krijgen zij meer controle over hun lichaam. Deze controle helpt bijvoorbeeld enorm tijdens de zwemlessen, maar het helpt ook op latere leeftijd met luisteren, lezen, rekenen en schrijven. De lessen zijn speels: er wordt gedanst en er wordt af en toe een spelletje gedaan!

Kleutergym is geschikt voor zowel jongens als meisjes, voor kinderen vanaf 3 jaar t/m 6 jaar oud. Neem gymschoentjes en een flesje water mee.

Kleutergym bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Kleutergym bij Hoef en Haag Actief je kleuter te bieden?

 • Wordt gegeven door ervaren kleutergymjuf: Nathalie
 • Met ondersteuning van gymassistenten Silvie en Youri
 • Voor kids van 3, 4, 5 en 6 jaar
 • Plezier maken met leeftijdsgenootjes
 • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
 • Er wordt bewogen en gedanst op muziek
 • Gezellig samen actief bezig zijn, zonder competitie 
 • Vormt de beste basis voor sportieve ontwikkeling op latere leeftijd

 

Waar en wanneer?

De lessen zijn in de gymzaal van dorpshuis de Biezen (de Bongerd 4) in Hagestein. Je mag hiervoor de linkerzijingang gebruiken.
De lessen zijn op zondagochtend van 11.15 tot 12.15 uur.  Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je kleintje alvast kan wennen.  

 

Doe mee!

  Er zijn veel 3-, 4-, 5- en 6-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter heerlijk kan bewegen en vriendjes kan maken tijdens de kleutergym!

  Je kunt je op dit moment aanmelden voor nieuwe lessen. Deze zijn op 20 juni, 27 juni, 4 juli en 11 juli. Daarna is er een zomerstop en gaan we vanaf september weer verder. Kies zelf of je 4 lessen, 3 lessen, 2 lessen of 1 les mee zou willen doen. Aanmelden kan eenvoudig op deze pagina! 

  Leuk als je erbij bent!

  Kleutergym

  € 26,00

  Kleutergym

  € 26,00

  Wat leuk dat je je aan wilt melden voor de kleutergym! De nieuwe lessen waar je je voor kunt aanmelden zijn op zondag 20 juni, 27 juni, 4 juli en 11 juli.

  Daarna is er een zomerstop en gaan we vanaf september weer verder.

  Kies hieronder zelf of je 4 lessen, 3 lessen, 2 lessen of 1 les mee zou willen doen.

  De lessen zijn elke zondagochtend van 11.15 tot 12:15 uur in de gymzaal van het Dorpshuis van Hagestein. Tot dan!