Kleutergym


Kleutergym is bewegen, klimmen, rennen en springen voor kinderen van 3, 4, 5 en 6 jaar. Tijdens Kleutergym draait het allemaal om spel, motorische vaardigheden en algemene bewegingsactiviteiten zoals gooien, vangen, schoppen. Als kinderen op jonge leeftijd beginnen met gymmen wordt hun motoriek beter en krijgen zij meer controle over hun lichaam. Deze controle helpt bijvoorbeeld enorm tijdens de zwemlessen, maar het helpt ook op latere leeftijd met luisteren, lezen, rekenen en schrijven. De lessen zijn speels: er wordt gedanst en er wordt af en toe een spelletje gedaan!

Kleutergym is geschikt voor zowel jongens als meisjes, voor kinderen van 3, 4, 5 of 6 jaar oud. Neem gymschoentjes en een flesje water mee.

Kleutergym bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Kleutergym bij Hoef en Haag Actief je kleuter te bieden?

 • Wordt gegeven door ervaren kleutergymjuf: Nathalie
 • Plezier maken met leeftijdsgenootjes
 • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
 • Er wordt bewogen en gedanst op muziek
 • Gezellig samen actief bezig zijn, zonder competitie 
 • Vormt de beste basis voor sportieve ontwikkeling op latere leeftijd

 

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven in de gymzaal van dorpshuis de Biezen (de Bongerd 4) in Hagestein.  De lessen zijn op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur.  Wij bieden een lessenpakket van 8 lessen aan, welke 10 weken geldig is. Mocht je onverhoopt een keertje niet kunnen, dan kan je deze les dus later inhalen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je kleintje alvast kan wennen. We beginnen na de lockdown.

 

Doe mee!

  Er zijn veel 3-, 4-, 5- en 6-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter vriendjes kan maken tijdens de kleutergym!

  Betaal gemakkelijk op de website via iDeal. Zodra je betaling binnen is, is de aanmelding compleet. Veel plezier!

  Kleutergym

  € 52,00

  Kleutergym

  € 52,00

  Wat leuk dat je je aan wilt melden voor de kleutergym! Hiermee meld je je zoon of dochter aan voor het lessenpakket van 8 lessen kleutergym. Dit lessenpakket is 10 weken geldig, dus mocht je onverhoopt een les missen dan kun je deze later nog inhalen. De lessen zijn elke zondagochtend van 11:00 tot 12:00 uur. De lessen zijn in de gymzaal van Dorpshuis de Biezen in Hagestein. We beginnen na de lockdown.