Kleutergym is bewegen, klimmen, rennen en springen voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar. Tijdens Kleutergym draait het allemaal om spel, motorische vaardigheden en algemene bewegingsactiviteiten zoals gooien, vangen, schoppen. Als kinderen op jonge leeftijd beginnen met gymmen wordt hun motoriek beter en krijgen zij meer controle over hun lichaam. Deze controle helpt bijvoorbeeld enorm tijdens de zwemlessen, maar het helpt ook op latere leeftijd met luisteren, lezen, rekenen en schrijven. De lessen zijn speels: er wordt gedanst en er wordt af en toe een spelletje gedaan!

Kleutergym is geschikt voor zowel jongens als meisjes, voor kinderen vanaf 3,5 jaar t/m 6 jaar oud. Neem gymschoentjes en een flesje water mee.

Op dit moment zit de kleutergymgroep vol! Over een paar weken starten we met nieuwe lessen. Wil je daarbij zijn? Vul onderstaand formulier in om als eerste hierover een mailtje te ontvangen!

Kleutergym bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Kleutergym bij Hoef en Haag Actief je kleuter te bieden?

 • Wordt gegeven door ervaren kleutergymjuf: Nathalie
 • Voor kids van 3, 4, 5 en 6 jaar
 • Plezier maken met leeftijdsgenootjes
 • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
 • Er wordt bewogen en gedanst op muziek
 • Gezellig samen actief bezig zijn, zonder competitie 
 • Vormt de beste basis voor sportieve ontwikkeling op latere leeftijd

 

Waar en wanneer?

De lessen worden normaal gesproken in de gymzaal van dorpshuis de Biezen (de Bongerd 4) in Hagestein gegeven.  Op dit moment geven we buitenlessen. Dit is achter het dorpshuis.
De lessen zijn op zondagochtend van 11.00 tot 11.45 uur.  Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je kleintje alvast kan wennen.  

 

Doe mee!

  Er zijn veel 3-, 4-, 5- en 6-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter vriendjes kan maken tijdens de kleutergym!

  Op dit moment zit de groep vol. We starten binnenkort met nieuwe lessen! Vul onderstaand formulier in om je interesse kenbaar te maken.