Muziek op Schoot is muziekles voor kinderen vanaf 1 jaar tot 4 jaar samen met hun ouder/verzorger/opa/oma of oppas. Tijdens deze lessen wordt er veel gezongen en bewogen. De lessen zijn op de woensdagochtend. Er is een aparte dreumes- en een peutergroep.  Samen met je kind kom je muziek maken, bewegen op muziek, liedjes zingen en spelen met de instrumenten en materialen. Dit is niet alleen heel erg leuk maar is ook goed voor de ontwikkeling van taal, spraak en de motoriek. 

Twee groepen

- 09:00 - 09:40 uur - dreumesgroep (kids van 1 jaar) 
- 10:00 - 10:40 uur - peutergroep (kids van 2 en 3 jaar) 

Een groep bestaat uit niet meer dan 10 volwassenen met hun kindjes. Jongere of oudere broers/zussen zijn welkom om mee te gaan naar de les.

 

Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief te bieden?

 • Wordt gegeven door ervaren docent: Karlijn
 • De lessen bestaan uit cursussen. Er is een korte wintercursus, een lentecursus een zomercursus.
 • Plezier maken op muziek met je kind of kleinkind
 • Ontwikkelen van taal, spraak en motoriek
 • In elke les komen liedjes terug die gebruikt kunnen worden in de dagelijkse routine (bijvoorbeeld: opruimen, eten, tandenpoetsen, etc.)

 

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven in de speelzaal van OBS Meester Vos in Hagestein.  Het adres is de Bongerd 2 in Hagestein. Hier vind je een korte video hoe je het beste kunt lopen om bij de zij ingang uit te komen.

De lessen zijn op woensdagochtend van 09.00 tot 09.40 uur voor de dreumesen en van 10.00 tot 10.40 uur voor de peuters. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je de juiste ingang kunt vinden en zodat je kleintje alvast kan wennen.

De verschillende cursussen
Herfstcursus van 10 lessen: woensdag 7, 14, 21, 28 september en 5, 12, 19 oktober en 2, 9 en 16 november. Op woensdag 26 oktober is er geen les ivm de herfstvakantie.
Kerstcursus: Een korte kerstcursus van waarschijnlijk 2 of 3 lessen. Binnenkort meer duidelijkheid hierover. 


Veelgestelde vragen

Mag de oudere broer/zus of jongere broertje/zusje ook mee naar de les? Ja, natuurlijk van harte welkom! 
Mag ik ook later starten met deze cursus? Als er nog plek is, zou dat mogelijk kunnen zijn. Neem even contact met ons op.
Ik kan alleen om de week komen, mag ik dan meedoen?
Misschien kun je vragen of opa/oma/oppas mee wilt in de week wanneer jij niet kunt. Lukt dat niet, neem even contact met ons op.

Doe gezellig mee!

  Er zijn veel 1 tot 4-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter kennis kan maken met muziek en nieuwe leeftijdgenootjes leert kennen.  Veel plezier!

   

  Muziek op Schoot - Herfstcursus

  € 95,00

  Muziek op Schoot - Herfstcursus

  € 95,00

  Wat leuk dat je mee wilt doen aan de herfstcursus Muziek op Schoot! Het gaat hierbij om 10 muzieklessen op woensdag 7, 14, 21, 28 september en 5, 12, 19 oktober en 2, 9 en 16 november. Op woensdag 26 oktober is er geen les ivm de herfstvakantie.

  De lessen worden gegeven door ervaren Muziek op Schoot docent Karlijn. De lessen staan in het teken van het thema herfst. 

  - 09:00 tot 09:40 uur - voor kindjes van 1 jaar
  - 10:00 tot 10:40 uur - voor kindjes van 2 jaar en 3 jaar

  Wil je in het opmerkingenvak aangeven wat de leeftijd (in jaar en maanden) of geboortedatum en naam is van je kindje?

  Leuk dat jullie er bij zijn!

  Hieronder vind je een korte video waar je kunt zien hoe je het beste kunt lopen naar de zij ingang van deze gymzaal.