Muziek op Schoot is muziekles voor kinderen vanaf 1 jaar tot 4 jaar samen met hun ouder/verzorger/opa/oma of oppas. Tijdens deze lessen wordt er veel gezongen en bewogen. De lessen zijn op de woensdagochtend. Er is een aparte dreumes- en een peutergroep.  Samen met je kind kom je muziek maken, bewegen op muziek, liedjes zingen en spelen met de instrumenten en materialen. Dit is niet alleen heel erg leuk maar is ook goed voor de ontwikkeling van taal, spraak en de motoriek. 

Twee groepen

- dreumesgroep (1 jaar - 2  jaar): 09:00 - 09:40 uur
- peutergroep (2 - 4 jaar): 10:00 - 10:40 uur

Een groep bestaat uit niet meer dan 10 volwassenen met hun kindjes.

 

Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief te bieden?

 • Wordt gegeven door ervaren docent: Karlijn
 • De lessen starten in september 2021
 • Plezier maken op muziek met je kind of kleinkind
 • Ontwikkelen van taal, spraak en motoriek
 • In elke les komen liedjes terug die gebruikt kunnen worden in de dagelijkse routine (bijvoorbeeld: eten, tandenpoetsen, etc.)

 

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven in de speelzaal van OBS Meester Vos in Hagestein.  De lessen zijn op woensdagochtend van 09.00 tot 09.40 uur voor de dreumesen en van 10.00 tot 10.40 uur voor de peuters. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je de juiste ingang kunt vinden en zodat je kleintje alvast kan wennen.

We bieden een lessenpakket aan van 10 lessen. De eerste les is op woensdag 15 september 2021 en de laatste les is op woensdag 24 november 2021. Je kan je interesse kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt dan als eerste een mailtje om je aan te melden!

 

Doe mee!

  Er zijn veel 1 tot 4-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter kennis maken met muziek tijdens Muziek op Schoot! Je kleintje mag ook komen samen met Oma, Opa of de oppas.  Veel plezier!

   

  Interesse?

  We starten op woensdag 15 september 2021 met een nieuw lessenpakket Muziek op Schoot! Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Vul onderstaand formulier in om je interesse kenbaar te maken. Dan krijg je als eerste een mailtje zodra we gaan starten!