Muziek op Schoot


Muziek op Schoot is muziekles voor kinderen vanaf 1 jaar tot 4 jaar samen met hun ouder/verzorger/opa/oma of oppas. Tijdens deze lessen wordt er veel gezongen en bewogen. De lessen zijn op de woensdagochtend. Er is een aparte dreumes- en peutergroep.  Samen met je kind kom je muziek maken, bewegen op muziek, liedjes zingen en spelen met de instrumenten en materialen. Dit is niet alleen heel erg leuk maar is ook goed voor de ontwikkeling van taal, spraak en de motoriek. 

Twee groepen

- dreumesgroep (1 jaar - 2  jaar): 09:00 - 09:40 uur
- peutergroep (2 - 4 jaar): 10:00 - 10:40 uur

Tijdens Muziek op Schoot houden we uiteraard rekening met de huidige Corona-maatregelen, zo bestaat een groep uit niet meer dan 10 volwassenen met hun kindjes en zal de groep tijdens de les opgedeeld worden in groepjes van 3 of 4 volwassenen met kind. De uitgebreide regels hierover krijg je na aanmelding gemaild.

 

Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief te bieden?

 • Wordt gegeven door ervaren docent: Karlijn
 • Plezier maken op muziek met je kind of kleinkind
 • Ontwikkelen van taal, spraak en motoriek
 • In elke les komen liedjes terug die gebruikt kunnen worden in de dagelijkse routine (bijvoorbeeld: eten, tandenpoetsen, etc.)

 

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven in de speelzaal van OBS Meester Vos in Hagestein.  De lessen zijn op woensdagochtend van 09.00 tot 09.40 uur voor de dreumesen en van 10.00 tot 10.40 uur voor de peuters. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je de juiste ingang kunt vinden en zodat je kleintje alvast kan wennen. Dit lessenpakket bestaat uit 8 lessen en start ná de lockdown.

 

Doe mee!

  Er zijn veel 1 tot 4-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter kennis maken met muziek tijdens Muziek op Schoot! Je kleintje mag ook komen samen met Oma, Opa of de oppas. Bij Hoef en Haag Actief kun je je snel aanmelden via de website en betaal je gemakkelijk via iDeal. Zodra je betaling binnen is, is de aanmelding compleet. Veel plezier!

   

  Muziek op Schoot

  € 68,00

  Muziek op Schoot

  € 68,00

  Wat leuk dat je mee wilt doen aan de lessen Muziek op Schoot! Dit is een lessenpakket van 8 lessen. We starten ná de lockdown. De lessen vinden plaats in de speelzaal van OBS Meester Vos in Hagestein. 

  De les zal van 09:00 - 09:40 uur of 10:00 - 10:40 uur zijn afhankelijk van de leeftijd van je kind. Hierover ontvang je bericht nadat je je aanmelding hebt gedaan. Wil je in het opmerkingen vak aangeven wat de leeftijd (in jaar en maanden) of geboortedatum en naam is van je kindje?