Muziek op Schoot is muziekles voor kinderen vanaf 1 jaar tot 4 jaar samen met hun ouder/verzorger/opa/oma of oppas. Tijdens deze lessen wordt er veel gezongen en bewogen. De lessen zijn op de woensdagochtend. Er is een aparte dreumes- en een peutergroep.  Samen met je kind kom je muziek maken, bewegen op muziek, liedjes zingen en spelen met de instrumenten en materialen. Dit is niet alleen heel erg leuk maar is ook goed voor de ontwikkeling van taal, spraak en de motoriek. 

Twee groepen

- 09:00 - 09:40 uur - dreumesgroep (kids van 1 jaar) 
- 10:00 - 10:40 uur - peutergroep (kids van 2 en 3 jaar) 

Een groep bestaat uit niet meer dan 10 volwassenen met hun kindjes. Jongere of oudere broers/zussen zijn welkom om mee te gaan naar de les.

 

Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief te bieden?

 • Wordt gegeven door ervaren docent: Karlijn
 • De lessen bestaan uit cursussen. Er is een herstcursus, kerstcursus, wintercursus, lentecursus en een zomercursus.
 • Plezier maken op muziek met je kind of kleinkind
 • Ontwikkelen van taal, spraak en motoriek
 • In elke les komen liedjes terug die gebruikt kunnen worden in de dagelijkse routine (bijvoorbeeld: opruimen, eten, tandenpoetsen, etc.)

 

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven in de speelzaal van Kindcentrum De Brink in Hoef en Haag (naast de Plus). Het adres is De Brink 6 in Hoef en Haag. Je kunt via de hoofdingang naar binnen. De speelzaal vind je rechts om het hoekje, op de begane grond.  Hierbij een korte video hoe je het beste kunt lopen.

De lessen zijn op woensdagochtend van 09.00 tot 09.40 uur voor de dreumesen en van 10.00 tot 10.40 uur voor de peuters. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je de juiste ingang kunt vinden en zodat je kleintje alvast kan wennen.

De verschillende cursussen
Kerstcursus van 2 lessen: woensdag 7 en 14 december.  Deze les is alleen voor peuters.
Wintercursus van 10 lessen: woensdag 18, 25 januari en 1, 8, 15 en 22 februari en 8, 15, 22 en 29 maart. Op woensdag 1 maart is er geen les ivm de voorjaarsvakantie.

Lente cursus: data nog onbekend


Veelgestelde vragen

Mag de oudere broer/zus of jongere broertje/zusje ook mee naar de les? Ja, natuurlijk van harte welkom! 
Mag ik ook later starten met deze cursus? Als er nog plek is, zou dat mogelijk kunnen zijn. Neem even contact met ons op.
Ik kan alleen om de week komen, mag ik dan meedoen?
Misschien kun je vragen of opa/oma/oppas mee wilt in de week wanneer jij niet kunt. Lukt dat niet, neem even contact met ons op, er is veel mogelijk.

Doe gezellig mee!

  Er zijn veel 1 tot 4-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter kennis kan maken met muziek en nieuwe leeftijdgenootjes leert kennen.  Veel plezier!

   


  Muziek op Schoot - Kerstcursus

  € 19,00

  Muziek op Schoot - Kerstcursus

  € 19,00

  Wat leuk dat je mee wilt doen aan de kerstcursus Muziek op Schoot! Dit zijn 2 lessen op woensdag 7 en 14 december 2022.

  Deze les is alleen voor peuters, omdat het thema kerst nog niet echt leeft onder de dreumesen. Ook de materialen zijn er minder geschikt voor.

  De lessen worden gegeven door ervaren Muziek op Schoot docent Karlijn. Deze lessen staan in het teken van de kerst. Erg leuke lessen waarbij, zeker na de Sinterklaasperiode, het thema kerst opeens gaat leven!

  Juf Karlijn heeft allerlei materialen meegebracht welke speciaal in het teken staan van kerst. Heel knus, gezellig en leerzaam! 

  - 09.00 tot 09.40 uur - peuters (2 en 3 jaar)
  - 10:00 tot 10:40 uur - peuters (2 en 3 jaar)

  Wil je in het opmerkingenvak aangeven wat de geboortedatum en naam is van je kindje?

  Leuk dat jullie er bij zijn!

  Muziek op Schoot - Wintercursus

  € 95,00

  Muziek op Schoot - Wintercursus

  € 95,00

  Wat leuk dat je mee wilt doen aan de wintercursus Muziek op Schoot! Dit zijn 10 lessen op woensdag 18, 25 januari en 1, 8, 15 en 22 februari en 8, 15, 22 en 29 maart. Op woensdag 1 maart is er geen les ivm de voorjaarsvakantie.

  De lessen worden gegeven door ervaren Muziek op Schoot docent Karlijn. Deze lessen staan in het teken van de winter. Met bijbehorende liedjes en materialen welke speciaal in het teken staan van de winter. Heel knus, gezellig en leerzaam! 

  - 09.00 tot 09.40 uur - dreumesen (1 jaar)
  - 10:00 tot 10:40 uur - peuters (2 en 3 jaar)

  Wil je in het opmerkingenvak aangeven wat de geboortedatum en naam is van je kindje?

  Leuk dat jullie er bij zijn!