Peuterdans

Wat een plezier hebben de peuters zodra de muziek aan gaat! Bij de peuterdanslessen kan jouw kleintje zijn plezier niet op! De peuterdanslessen zijn gevarieerd, plezierig en vooral heel leuk. Jouw kleintje heeft direct na de les alweer zin in volgende week!

De leeftijd voor de peuterdans is van 2,5 jaar tot 4 jaar. Voor kindjes van ouder dan 4 jaar zijn er de streetdance lessen op vrijdagmiddag. Zowel de peuterdans als de streetdance is zonder ouders.

Peuterdans is naast heel leuk, ook heel goed voor de ontwikkeling. Peuterdans is onder andere goed voor de motorische ontwikkeling, ontwikkeling van de muzikale vaardigheden, sociaal-emotionele ontwikkeling en spraak- en taal ontwikkeling.

 

Peuterdans bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft peuterdans bij Hoef en Haag actief jouw kind te bieden?

  • Een plezierige les
  • Bewegen en dansen op muziek
  • Het ontdekken van nieuwe liedjes
  • Voor kindjes van 2,5 jaar tot 4 jaar
  • De lessen zijn zonder ouders
  • Een les duurt 45 minuten
  • Vanwege de maatregelen zijn de lessen buiten
  • Onder leiding van ervaren en professionele dansdocent Larissa

 

Waar en wanneer

Peuterdans is op woensdagochtend van 11.00 uur tot 11.45 uur. De lessen zijn in het zaaltje van de Meester Vos school in Hagestein (achteringang gebouw van Meester Vos school). De lessen zijn zonder ouders. De kids mogen een knuffel meenemen!

Op woensdag 9 juni is er een gratis proefles peuterdans. Aanmelden kan eenvoudig op deze pagina. Neem je vriendje of vriendinnetje gezellig mee!

Daarna kun je je aanmelden voor de lessen op: 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli en 14 juli.  Je kunt je op deze pagina ook direct aanmelden voor 5 lessen, 4 lessen, 3 lessen, 2 lessen of 1 les.

Leuk als je erbij bent!

Peuterdans

€ 32,50

Peuterdans

€ 32,50

Leuk dat je je zoon of dochter aanmeldt voor de peuterdanslessen!

Er zijn nog lessen op: 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli en 14 juli. 
Je kunt je hier aanmelden voor 5 lessen, 4 lessen, 3 lessen, 2 lessen of een losse les.

Peuterdans is op woensdagochtend van 11.00 uur tot 11.45 uur. We dansen in het zaaltje van de Meester Vos school in Hagestein (achteringang gebouw van Meester Vos school). De lessen zijn zonder ouders. De kids mogen een knuffel meenemen!

Peuterdansles wordt gegeven door dansjuf Larissa. Leuk dat je erbij bent, tot dan!