Peutervoetbal


Kennismaken met voetbal, in Hoef en Haag
Houdt jouw zoon of dochter van buiten voetballen? En is hij/zij wel toe aan een leuke uitdaging? Waarbij jouw zoon of dochter met leeftijdsgenootjes in de buitenlucht kan bewegen en spelen? Dan zou peutervoetbal echt leuk kunnen zijn!

Peutervoetbal is voor enthousiaste jongens en meiden van 3, 4 en 5 jaar. En is bedoeld om voor het eerst kennis te maken met voetbaltraining in teamverband.  En vooral om heel veel plezier te maken en lekker te bewegen met leeftijdsgenootjes!

Hoe zien de lessen eruit?

Op zaterdagochtend staan onze trainers klaar om jullie kids lekker te laten rennen, doelpunten te maken en rond te dribbelen. Na een vrolijke warming-up met hakken-billen, armen zwaaien en knie-heffen, worden er met veel variatie allerlei spelletjes gedaan. Waarbij de bal centraal staat. Hoe goed je kan voetballen is totaal niet belangrijk. Veel belangrijker is dat je er veel lol in hebt, daar gaat het om. Heerlijk een uurtje de wei in met z'n allen!

  • Ieder voetballertje krijgt een shirtje van S.C. Everstein
  • De training duurt ± 60 minuten 
  • Inclusief warming-up en kleine pauzes
  • Drinken voor in de pauze en een klein snackje wordt door ons verzorgd


Het peutervoetbal wordt gegeven door Jop (zelf ook fanatiek voetballer) samen met een assistent vanuit S.C. Everstein. Samen zorgen ze ervoor dat de kids veel plezier hebben en dat er goed voor hen wordt gezorgd. Je kunt je zoon of dochter dus met een gerust hart achter laten.

Maak kennis met S.C. Everstein
Voor de voetbaltrainingen werken we samen met S.C. Everstein en hier zijn we trots op. Een sportieve, vriendelijke en huiselijke club waar iedereen welkom is. De 4e training (zaterdag 27 maart) zullen we naar S.C. Everstein gaan. Dan zal de training plaatsvinden op een speciaal klein veldje (panna veld) voor de jongste jeugd. Verder kan je zoon of dochter dan mooi zien hoe een echte voetbalclub eruit ziet. En we gaan natuurlijk nog wat drinken in de kantine om het echte clubgevoel te ervaren! 

Meenemen
Doe voor de training gemakkelijke kleding aan, het liefst sportkleding. Verder is het belangrijk om fijne schoenen aan te doen. Dit mogen sportschoenen of voetbalschoenen (met nopjes eronder) zijn. En neem een flesje water mee, voor als je dorst hebt na de training. 

Leuk als je er bij bent!

  • Geschikt voor zowel jongens als meisjes
  • Voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar
  • Pakket van 6 trainingen: 6 weken achter elkaar
  • Eerste les op zaterdag 6 maart, van 09.15 uur tot 10.15 uur
  • Locatie: voetbalveldje op het Kasteelterrein in Hoef en Haag

 

Tweede groep

De eerste groep (van 09.15 tot 10.15 uur) peutervoetbal zit inmiddels vol. Bij voldoende interesse starten we een tweede groep! Heb je interesse om je zoon of dochter op te geven voor peutervoetbal? Laat het dan aan ons weten! Dan gaan we ons best doen een tweede groep te starten. Deze zal op zaterdagochtend zijn van 10.15 tot 11.15 uur.

Uitverkocht

Peutervoetbal

€ 39,00
Uitverkocht

Peutervoetbal

€ 39,00

-- Op dit moment zit de peutervoetbal vol! Wil je toch graag meedoen? Vul bovenstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@hoefenhaagactief.nl. Bij genoeg interesse starten we zsm een tweede groep! --

Wat leuk dat je je zoon/dochter aan wilt melden voor peutervoetbal! Hiermee meld je je zoon of dochter aan voor het lessenpakket van 6 trainingen peutervoetbal. De trainingen zijn iedere zaterdagochtend van 09:15 tot 10:15 uur. De lessen vinden plaats op het voetbalveldje van het Kasteelterrein in Hoef en Haag. De eerste les is op zaterdag 6 maart. Tot dan!