Peutervoetbal


Kennismaken met voetbal, in Hoef en Haag
Houdt jouw zoon of dochter van buiten voetballen? En is hij/zij wel toe aan een leuke uitdaging? Waarbij jouw zoon of dochter met leeftijdsgenootjes in de buitenlucht kan bewegen en spelen? Dan zou peutervoetbal echt leuk kunnen zijn!

Peutervoetbal is voor enthousiaste jongens en meiden van 3, 4 en 5 jaar. En is bedoeld om voor het eerst kennis te maken met voetbaltraining in teamverband.  En vooral om heel veel plezier te maken en lekker te bewegen met leeftijdsgenootjes!

Hoe zien de lessen eruit?

Op zaterdagochtend staan onze trainers klaar om jullie kids lekker te laten rennen, doelpunten te maken en rond te dribbelen. Na een vrolijke warming-up met hakken-billen, armen zwaaien en knie-heffen, worden er met veel variatie allerlei spelletjes gedaan. Waarbij de bal centraal staat. Hoe goed je kan voetballen is totaal niet belangrijk. Veel belangrijker is dat je er veel lol in hebt, daar gaat het om. Heerlijk een uurtje de wei in met z'n allen!

  • De training duurt ± 45 minuten 
  • Inclusief warming-up en een kleine pauze
  • Drinken voor in de pauze en een klein snackje wordt door ons verzorgd
  • Bij aanmelding kun je ervoor kiezen om een voetbaltenuetje aan te schaffen twv 25 euro voor 15 euro. Dit broekje en shirtje is in de kleuren van de voetbalclub SC Everstein.


Het peutervoetbal wordt gegeven door Jop (zelf ook fanatiek voetballer) samen met een aantal spelers van het eerste elftal van S.C. Everstein: Maureen, Femke, Rick en Sander. Samen zorgen ze ervoor dat de kids veel plezier hebben en dat er goed voor hen wordt gezorgd. Je kunt je zoon of dochter dus met een gerust hart achter laten.

Maak kennis met S.C. Everstein
Voor de voetbaltrainingen werken we samen met S.C. Everstein en hier zijn we trots op! Een sportieve, vriendelijke en huiselijke club waar iedereen welkom is. De 4e training (zaterdag 8 mei) zullen we naar S.C. Everstein gaan. Dan zal de training plaatsvinden op een speciaal klein veldje (panna veld) voor de jongste jeugd. Verder kan je zoon of dochter dan mooi zien hoe een echte voetbalclub eruit ziet. En we gaan natuurlijk nog wat drinken in de kantine om het echte clubgevoel te ervaren! 

Meenemen
Doe voor de training gemakkelijke kleding aan, het liefst sportkleding. Verder is het belangrijk om fijne schoenen aan te doen. Dit mogen sportschoenen of voetbalschoenen (met nopjes eronder) zijn. Als je ervoor hebt gekozen om het voetbaltenuetje aan te schaffen, krijgt je zoon of dochter deze tijdens de eerste les. We trekken het broekje en shirtje over de sportkleding aan (lekker warm!). Neem ook een flesje water mee, voor als je dorst hebt na de training. 

Leuk als je er bij bent!

  • Geschikt voor zowel jongens als meisjes
  • Voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen
  • 09.00 - 09.45 uur kids van 3 jaar
  • 10.00 - 10.45 uur kids van 4 en 5 jaar
  • Eens per maand vindt de les plaats op het terrein van SC Everstein
  • Alle andere lessen vinden plaats op het voetbalveldje op het Kasteelterrein in Hoef en Haag

 

Aanmelden

Op dit moment zitten beide groepen vol! Vul hieronder een formulier in om je interesse aan te geven.

Er zijn twee groepen:
1. 09.00 tot 09.45 uur voor de 3-jarigen.
2. 10.00 tot 10.45 uur voor de 4- en 5-jarigen.

Op dit moment zitten de beide groepen vol! Over een paar weken starten we met nieuwe lessen. Wil je daarbij zijn? Vul onderstaand formulier in om als eerste hierover een mailtje te ontvangen!