Lesaanbod en aanmelden

Zondag Peutergym

De peutergym van het najaar 2020 zit al vol. Wil je je 2-jarige peuter graag mee laten doen? Dat kan! In januari zijn er weer nieuwe lessen! We starten op zondag 10 januari. Je kunt binnenkort op de website een strippenkaart aanschaffen voor 8 lessen, deze strippenkaart is 10 weken geldig.
De peutergym les is van 09.30 uur tot 10.30 uur en vindt plaats in de gymzaal van het Dorpshuis in Hagestein (de Bongerd 4).
De lessen worden gegeven door juf Nathalie! Zij is een ervaren peuter- en kleutergymjuf. Jij als ouder bent erbij om samen met je kleintje plezier te maken en te helpen waar nodig!

Donderdag Bootcamp

Er zijn nog twee plekjes in de bootcamptraining van de tweede groep op donderdagavond. Dit is van 20.15 uur tot 21.15 uur. Stuur een mailtje naar info@hoefenhaagactief.nl als je nog mee wilt doen!
In januari zijn er weer nieuwe bootcamptrainingen! Binnenkort meer informatie hierover!
Ben jij ook klaar voor deze sportieve uitdaging?  De trainingen worden gegeven door ervaren bootcampinstructeur: Johan! Hij zorgt ervoor dat er wordt gedifferentieerd tijdens de les. Dus heb je een blessure? Geef het dan aan! Hij zorgt voor een passende oefening die wél bij jou past.

 


Zondag BMX-clinics

In januari zijn er weer nieuwe BMX-trainingen! Deze trainingen worden gegeven in de Kasteeltuin van Hoef en Haag door BMX-instructeur Mark!
Binnenkort meer informatie over data en tijden. Leuk als je er dan bij bent! 

Zondag Kleutergym

De kleutergym van het najaar 2020 zit al vol. Wil je je 3-, 4-, 5- of 6-jarige kleuter graag mee laten doen? Dat kan! In januari zijn er weer nieuwe lessen! We starten op zondag 10 januari. Je kunt binnenkort op de website een strippenkaart aanschaffen voor 8 lessen, deze strippenkaart is 10 weken geldig.
De kleutergym les is van 10.45 uur tot 11.45 uur en vindt plaats in de gymzaal van het Dorpshuis in Hagestein (de Bongerd 4).
De lessen worden gegeven door Nathalie! Zij is een ervaren peuter- en kleutergymjuf.