Bootcamp


Met jouw dorpsgenoten sporten in de buitenlucht onder begeleiding van Bootcampinstructeur Johan. Heerlijk toch! Tijdens de training wordt er gebruikt gemaakt van je eigen lichaam en door attributen door middel van oefeningen. Deze oefeningen kun je uitvoeren op je eigen niveau. Johan is de instructeur en hij zal tijdens de les differentiëren op jouw niveau. Heb je een blessure? Geen probleem! Johan zorgt voor een oefening die bij jou past!


Is binnen zitten in een sportschool niks voor jou? Maar wil je wel fit, sterk en soepel worden en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou!

Doe je sportkleding alvast aan en neem je flesje water en handdoek mee! Deze les is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met de minimale leeftijd van 16 jaar.

 

Bootcamp bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft een Bootcamp bij Hoef en Haag Actief jou te bieden?

 • Sporten met plezier
 • Actief bewegen in de buitenlucht op het Kasteelterrein
 • Nieuwe inwoners leren kennen
 • In groepsverband je conditie en (spier)kracht verbeteren
 • Fit en soepel worden
 • Op je eigen niveau trainen
 • Afwisselende en uitdagende training onder leiding van ervaren en professionele trainer: Johan

 

Waar en wanneer?

Je kunt je nu aanmelden voor een lessenreeks van 8 lessen. De eerste is op donderdag 1 oktober en de laatste op donderdag 19 november. De les begint om 19.30 uur en eindigt om 20.30 uur. Zorg dat je minimaal om 19.25 uur in de Kasteeltuin bent. Het is donker buiten, maar er zal worden gezorgd voor voldoende licht zodat de lessen veilig kunnen verlopen. De lessen worden gegeven door de ervaren bootcampinstructeur Johan Zwakhals

 

Nieuwsgierig naar een Bootcamp training?

  Aarzel niet en doe mee! Hoe leuk is het om zo dichtbij huis te sporten? En tegelijkertijd buurtgenoten te ontmoeten? Je kunt je nu heel gemakkelijk aanmelden op de website. Je betaalt via Ideal en daarmee is je aanmelding compleet. Veel plezier!

   

  Bootcamp

  € 60,00

  Bootcamp

  € 60,00

  Het bootcamp pakket bestaat uit 8 lessen deze zijn iedere donderdagavond van 19:30 tot 20:30. We starten op donderdag 1 oktober met de lessen en deze lopen tot en met donderdag 19 november. De lessen worden gegeven in de Kasteeltuin.