Kleutergym


Kleutergym is bewegen, klimmen, rennen en springen voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar. Tijdens Kleutergym draait het allemaal om spel, motorische vaardigheden en algemene bewegingsactiviteiten zoals gooien, vangen, schoppen. Als kinderen op jonge leeftijd beginnen met gymmen wordt hun motoriek beter en krijgen zij meer controle over hun lichaam. Deze controle helpt bijvoorbeeld enorm tijdens de zwemlessen, maar het helpt ook op latere leeftijd met luisteren, lezen, rekenen en schrijven. De lessen zijn speels en als ouder kun je gezellig met de andere ouders kijken hoe het je kleuter vergaat.  

Kleutergym is geschikt voor zowel jongens als meisjes, voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar oud. Neem een flesje water mee. 

 

Kleutergym bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Kleutergym bij Hoef en Haag Actief je kleuter te bieden?

  • Wordt gegeven door ervaren kleutergymjuf: Nathalie
  • Plezier maken met leeftijdsgenoten en met moeders en vaders
  • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
  • Gezellig samen actief bezig zijn, zonder competitie 
  • Vormt de beste basis voor sportieve ontwikkeling op latere leeftijd
  • Wil je als ouder graag meedoen met je kleuter, dan mag dat! Kijk je liever vanaf de zijlijn? Ook goed!

 

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven in het Dorpshuis de Biezen (de Bongerd 4) in Hagestein.  De lessen zijn op zondagochtend van 10:45 tot 11:45 uur. De eerste les is op zondag 10 januari. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je kleintje alvast kan wennen.

 

Doe mee!

    Er zijn veel 4-, 5- en 6-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter vriendjes kan maken tijdens de kleutergym! Bij Hoef en Haag Actief kun je je aanmelden voor een strippenkaart van 8 lessen kleutergym. Deze strippenkaart is 10 weken geldig. Betaal gemakkelijk op de website via Ideal. Zodra je betaling binnen is, is de aanmelding compleet. Veel plezier!