Kleutergym


Kleutergym is bewegen, klimmen, rennen en springen voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar. Tijdens Kleutergym draait het allemaal om spel, motorische vaardigheden en algemene bewegingsactiviteiten zoals gooien, vangen, schoppen. De lessen zijn speels en als ouder kun je gezellig met de andere ouders kijken hoe het je kleuter vergaat. 

Kleutergym is geschikt voor zowel jongens als meisjes, voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar oud. Neem een flesje water mee. 

 

Kleutergym bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Kleutergym bij Hoef en Haag Actief je kleuter te bieden?

 • Wordt gegeven door ervaren kleutergymjuf: Nathalie
 • Plezier maken met leeftijdsgenoten en met moeders en vaders
 • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
 • Gezellig samen actief bezig zijn, zonder competitie 
 • Vormt de beste basis voor sportieve ontwikkeling op latere leeftijd
 • Wil je als ouder graag meedoen met je kleuter, dan mag dat! Kijk je liever vanaf de zijlijn? Ook goed!

 

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven in het Dorpshuis de Biezen in Hagestein.  Deze 8 lessen zijn op zondagochtend van 10:45 tot 11:45 uur. De eerste les is op zondag 4 oktober en de laatste op zondag 22 november in gymzaal van Dorpshuis de Biezen in Hagestein. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je kleintje alvast kan wennen.

 

Nieuwsgierig naar de Kleutergym?

  Er zijn veel 4-, 5- en 6-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter vriendjes kan maken tijdens de kleutergym! Bij Hoef en Haag Actief kun je je aanmelden voor 8 lessen kleutergym. Betaal gemakkelijk op de website via Ideal. Zodra je betaling binnen is, is de aanmelding compleet. Veel plezier!

   

  Kleutergym

  € 52,00

  Kleutergym

  € 52,00

  Wat leuk dat je je aan wilt melden voor de kleutergym! Hiermee meld je je zoon of dochter aan voor het pakket van 8 lessen kleutergym. De lessen zijn elke zondagochtend van 10:45 tot 11:45 uur. De eerste les is op zondag 4 oktober en de laatste op zondag 22 november in gymzaal van Dorpshuis de Biezen in Hagestein.