Peutergym


Tijdens de Peutergym lessen beweegt, springt en danst jouw peuter in het rond! Tijdens de lessen draait het allemaal om spel, motorische vaardigheden en algemene bewegingsactiviteiten zoals gooien, vangen, schoppen. Als kinderen op jonge leeftijd beginnen met gymmen wordt hun motoriek beter en krijgen zij meer controle over hun lichaam. Deze controle helpt bijvoorbeeld enorm tijdens de zwemlessen, maar het helpt ook op latere leeftijd met luisteren, lezen, rekenen en schrijven. De lessen zijn speels en als ouder doe en help je mee!

Peutergym is geschikt voor zowel jongens als meisjes, voor kinderen vanaf 1 jaar en 10 maanden tot en met 3 jaar. Is je zoon/dochter 3 jaar of ouder? Dan adviseren we om met de kleutergym mee te doen (het overgrote deel van deze kindjes is 3 a 4 jaar).

Peutergym bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Peutergym bij Hoef en Haag Actief je peuter te bieden?

  • Wordt gegeven door een ervaren peutergymjuf: Nathalie
  • Plezier maken met leeftijdsgenoten en met moeders en vaders
  • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
  • Gezellig samen actief bezig zijn, zonder competitie 
  • Elke les start en eindigt met een dansje!
  • Vormt de beste basis voor sportieve ontwikkeling op latere leeftijd
  • De ouder is er bij en helpt en doet gezellig mee!

 

Waar en wanneer?

De lessen zijn op zondagochtend. De lessen in het najaar 2020 zitten al helemaal vol. Je bent van harte welkom om mee te doen met de nieuwe lessen in januari (onder voorbehoud van de corona maatregelen). 

De lessen worden gegeven in het Dorpshuis de Biezen (de Bongerd 4) in Hagestein op zondagochtend van 09:30 tot 10:30 uur. De eerste les is op zondag 10 januari. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je kleintje alvast kan wennen.

 

Doe gezellig mee!

    Er zijn veel kleintjes in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter vriendjes kan maken tijdens de peutergym! Bij Hoef en Haag Actief koop je een strippenkaart van 8 lessen, welke 10 weken geldig is.  Betaal gemakkelijk op de website via Ideal. Zodra je betaling binnen is, is de aanmelding compleet. Veel plezier!