Peutergym


Peutergym is het bewegen voor de allerkleinsten. Tijdens Peutergym draait het allemaal om spel, motorische vaardigheden en algemene bewegingsactiviteiten zoals gooien, vangen, schoppen. De lessen zijn speels en als ouder doe en help je mee!

Peutergym is geschikt voor zowel jongens als meisjes, voor kinderen van 2 of 3 jaar oud. Neem een flesje water mee. 

 

Peutergym bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Peutergym bij Hoef en Haag Actief je peuter te bieden?

 • Wordt gegeven door een ervaren peutergymjuf: Nathalie
 • Plezier maken met leeftijdsgenoten en met moeders en vaders
 • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
 • Gezellig samen actief bezig zijn, zonder competitie 
 • Vormt de beste basis voor sportieve ontwikkeling op latere leeftijd
 • De ouder is er bij en helpt en doet gezellig mee!

 

Waar en wanneer?

De lessen worden gegeven in het Dorpshuis de Biezen in Hagestein.  Deze 8 lessen zijn op zondagochtend van 09:30 tot 10:30 uur. De eerste les is op zondag 4 oktober en de laatste op zondag 22 november in gymzaal van Dorpshuis de Biezen in Hagestein. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je kleintje alvast kan wennen.

 

Nieuwsgierig naar de Peutergym?

  Er zijn veel 2- en 3-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter vriendjes kan maken tijdens de peutergym! Bij Hoef en Haag Actief kun je je aanmelden voor 8 lessen peutergym. Betaal gemakkelijk op de website via Ideal. Zodra je betaling binnen is, is de aanmelding compleet. Veel plezier!

   

  Peutergym

  € 52,00

  Peutergym

  € 52,00

  Wat leuk dat je je aan wilt melden voor de peutergym! Hiermee meld je je zoon of dochter aan voor het pakket van 8 lessen peutergym. De lessen zijn elke zondagochtend van 09:30 tot 10:30 uur. De eerste les is op zondag 4 oktober en de laatste op zondag 22 november in gymzaal van Dorpshuis de Biezen in Hagestein.