Wandelen


Wandelen is een van de fijnste manieren om je hoofd leeg te maken. Daarom gaan we wandelen met onze dorpsgenoten uit Hoef en Haag. Geheel vrijblijvend en gratis gaan we iedere woensdagavond een uur wandelen in de omgeving van Hoef en Haag. Dit wordt een uur waarin je door beweging je hoofd leeg kan maken, dorpsgenoten kan ontmoeten en van de omgeving kan genieten. Tijdens het wandelen houden we uiteraard rekening met elkaar, dus houden we afstand in verband met de  Corona maatregelen.

Doe je lekker zittende kleding aan en neem een flesje water mee! Deze woensdag-wandelavond is geschikt voor iedereen, jong en oud. 

 

Wandelen bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft wandelen bij Hoef en Haag Actief jou te bieden?

 • Samen actief bezig zijn in de buitenlucht
 • Nieuwe dorpsgenoten leren kennen
 • Fit worden of blijven in een leuke sfeer
 • De omgeving van Hoef en Haag beter leren kennen
 • Genieten van de zomerse avonden
 • Het samen wandelen is natuurlijk gratis

 

Waar en wanneer?

We gaan vanaf woensdag 1 juli iedere woensdagavond wandelen van 20.00 uur tot 21.00 uur. We verzamelen in de  de Kasteeltuin in Hoef en Haag. Lekker dichtbij! We verzamelen om 19.50 uur zodat we om 20.00 uur kunnen vertrekken! Omdat aanmelden niet verplicht is weten we niet op wie we moeten wachten, dus zorg dat je op tijd bent.

 

Nieuwsgierig naar het samen wandelen

  Wandelen met Hoef en Haag Actief is geheel gratis en vrijblijvend! Aanmelden is niet verplicht maar wil je ons toch graag een berichtje sturen? Dan kan dat door te mailen naar info@hoefenhaagactief.nl of stuur een berichtje via Instagram of Facebook.

   

   

  Gezellig samen wandelen in de omgeving van Hoef en Haag!