Wandelen


Wandelen is een van de fijnste en laagdrempelige manieren om te bewegen. Daarom wandelen we met onze dorpsgenoten uit Hoef en Haag. Geheel vrijblijvend en gratis wandelen we iedere zaterdagochtend en iedere woensdagavond een uur in de omgeving van Hoef en Haag. Dit is een uur waarin je door beweging je hoofd leeg kan maken, dorpsgenoten kan ontmoeten en van de omgeving kan genieten. Tijdens het wandelen houden we uiteraard rekening met elkaar, dus houden we afstand in verband met de maatregelen. En op dit moment wandelen we in kleine groepjes.

Doe je lekker zittende kleding aan en neem een flesje water mee! Deze zaterdag-wandelochtend en woensdag-wandelavond is geschikt voor iedereen, jong en oud. Het is geheel vrijblijvend, dus je kan de ene keer wel meewandelen en de andere keer niet. Alles is prima!

 

Wandelen bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft wandelen bij Hoef en Haag Actief jou te bieden?

 • Samen actief bezig zijn in de buitenlucht
 • Nieuwe dorpsgenoten leren kennen
 • Fit worden of blijven in een leuke sfeer
 • De omgeving van Hoef en Haag beter leren kennen
 • Geheel vrijblijvend: je hoeft niet altijd mee te wandelen
 • Het samen wandelen is natuurlijk gratis
 • We wandelen op zaterdagochtend en/of op woensdagavond

 

Waar en wanneer?

We wandelen elke zaterdagochtend én elke woensdagavond (vanaf 31 maart). Natuurlijk alleen wanneer je kan én zin hebt! We verzamelen in de  de Kasteeltuin in Hoef en Haag. Lekker dichtbij! We verzamelen op zaterdag om 09.20 uur zodat we om 09.30 uur kunnen vertrekken. En op woensdag verzamelen we om 19.20 uur en vertrekken we om 19.30 uur. Graag aanmelden door een berichtje te sturen naar: 06-55699521.


Wandel mee!

  Superleuk als je een keertje met ons mee wandelt! Wandelen met Hoef en Haag Actief is geheel gratis en vrijblijvend. Je kan ons een berichtje sturen door te mailen naar info@hoefenhaagactief.nl of stuur een appje naar Mariska op 06-55699521.

   

  Gezellig samen wandelen in de omgeving van Hoef en Haag!