Over ons


Hoef en Haag Actief is een platform voor sport- en bewegingslessen. Sport verbindt mensen en dat is nu juist wat dit gloednieuwe dorp nodig heeft. Je kent je buurtgenoten nog niet maar wilt ze natuurlijk wel graag leren kennen! Wat is nou mooier dan ze te ontmoeten tijdens een sport- of bewegingsles? Tijdens het sporten heb je plezier met elkaar en kun je met je nieuwe buren samenwerken en elkaar motiveren.

Iedereen is welkom en we hopen iedereen een thuis-gevoel te geven. We zijn in 2018 begonnen met de eerste lessen in de Kasteeltuin en in het dorpshuis in Hagestein. Zodra de nieuwe gymzaal in Hoef en Haag er is, gaan we verder met de lessen in Hoef en Haag zelf. Nog dichterbij dus! 


Mariska van Gastel

Mariska (32 jaar) heeft Hoef en Haag Actief in 2018 opgericht. Ze houdt van ondernemen, heeft altijd nieuwe ideeën en bruist van de energie. Ze wilt ervoor zorgen dat haar dorpsgenoten volop van sporten en bewegen kunnen genieten. In 2011 heeft Mariska de opleiding Leider Sportieve Recreatie behaald. Mariska, wiskunde docent van beroep, woont samen met haar partner Jop, zoontje Mick en dochter Romee in Hoef en Haag.

CONTACT
Email: info@hoefenhaagactief.nl

Telefoon: 06-55699521

"Ik wil inwoners van Hoef en Haag via sport met elkaar verbinden."