Over ons


Hoef en Haag Actief is een platform voor sport- en bewegingslessen. Sport verbindt mensen en dat is nu juist wat dit gloednieuwe dorp nodig heeft. Je kent je buurtgenoten nog niet maar wilt ze natuurlijk wel graag leren kennen! Wat is nou mooier dan ze te ontmoeten tijdens een sport- of bewegingsles? Tijdens het sporten heb je plezier met elkaar en kun je met je nieuwe buren samenwerken en elkaar motiveren.

Iedereen is welkom en we hopen iedereen een thuis-gevoel te geven. We beginnen in 2018 met de eerste lessen in de Kasteeltuin en in het dorpshuis in Hagestein. Zodra de nieuwe gymzaal in Hoef en Haag er is, gaan we verder met de lessen in Hoef en Haag zelf. Nog dichterbij dus! 


Mariska van Gastel

Mariska (31 jaar) is de drijvende kracht achter en oprichtster van Hoef en Haag Actief. Ondernemen zit in haar bloed, ze bruist van de energie en nieuwe ideeën. Ze wil ervoor zorgen dat haar toekomstige dorpsgenoten volop van sporten en bewegen kunnen genieten. In 2011 heeft Mariska de opleiding Leider Sportieve Recreatie behaald. Mariska, wiskunde docent van beroep, ze woont samen met haar partner Jop, zoontje Mick en dochter Romee in Hoef en Haag. Naar het verder vormgeven van Hoef en Haag Actief kijkt ze erg uit!

"Ik wil inwoners van Hoef en Haag via sport met elkaar verbinden."