Over ons


Hoef en Haag Actief is een platform voor sport- en bewegingslessen. Sport verbindt mensen en dat is nu juist wat dit gloednieuwe dorp nodig heeft. Je kent je buurtgenoten nog niet maar wilt ze natuurlijk wel graag leren kennen! Wat is nou mooier dan ze te ontmoeten tijdens een sport- of bewegingsles? Tijdens het sporten heb je plezier met elkaar en kun je met je nieuwe buren samenwerken en elkaar motiveren.

Iedereen is welkom en we hopen iedereen een thuis-gevoel te geven. We beginnen in 2018 met de eerste lessen in de Kasteeltuin en in het dorpshuis in Hagestein. Zodra de nieuwe gymzaal in Hoef en Haag er is, gaan we verder met de lessen in Hoef en Haag zelf. Nog dichterbij dus! 


Mariska van Gastel

Mariska (29 jaar) is de drijvende kracht achter en oprichtster van Hoef en Haag Actief. Ondernemen zit in haar bloed, ze bruist van de energie en nieuwe ideeën. Ze is zelf actief danseres en sporter en wil ervoor zorgen dat haar toekomstige dorpsgenoten net als haar volop van sporten en bewegen kunnen genieten. In 2011 heeft Mariska de opleiding Leider Sportieve Recreatie behaald. Mariska, wiskunde docent van beroep, komt samen met haar partner Jop en zoontje Mick binnenkort in Hoef en Haag te wonen. Naar zowel de verhuizing als het verder vormgeven van Hoef en Haag Actief kijkt ze erg uit!

"Ik wil inwoners van Hoef en Haag via sport met elkaar verbinden."


Jop van Steen

Jop (33 jaar) is de partner van Mariska en de supporter van Mariska bij haar initiatief om Hoef en Haag Actief op te zetten. Hij heeft een grote passie voor voetbal en sport in het algemeen. Uit ervaring weet hij hoeveel plezier je uit sporten kunt halen en heeft er vriendschappen voor het leven gesloten. Hij heeft 4 jaar lang bij Achilles '29 in de Jupiler League gespeeld (136 wedstrijden) en mag zich daarom ook professioneel voetballer noemen. Jop is marketing- en communicatiemanager en komt samen met Mariska en zoontje Mick aan het Jefkespad in Hoef en Haag te wonen.

"Sporten is voor mij een heerlijke uitlaatklep."