Gemberpacking

Met de donkere dagen heb je vaak meer energie nodig. Kan jouw lichaam wel een boost gebruiken? Doe dan mee aan deze gemberpacking workshop.

Wat doet het?
Gember heeft een verwarmend effect, een ontgiftende werking en het geeft energie. Eigenlijk kan je gember overal voor gebruiken, maar tijdens deze workshop gaan we het specifiek gebruiken voor de nieren. Waarom de nieren? Jouw nieren worden ook wel “de accu” genoemd. Nieren kunnen minder goed tegen kou, stress en weinig slaap. Ze hebben rust, weinig stress en ontspanning nodig.

In het najaar en als het langer donker wordt, ben je sneller door jouw reserves heen en heb je behoefte aan meer energie. Dit komt mede doordat iedereen zijn eigen ritme en routine vol wil blijven houden. Als je met de seizoenen mee leeft, is het eigenlijk de bedoeling om meer te slapen en meer rust te nemen tijdens de korte dagen. Mede door de kou en weinig slaap, trekken jouw nieren dat slecht en dat zorgt voor vermoeidheid.

Gelukkig kan je jouw accu weer een boost geven door deze packing. De verwarmende en ontgiftende werking van gember zorgen voor het stimuleren van jouw nieren. Daarnaast werkt het ook zeer ontspannend, zodat je na afloop weer meer energie hebt voor de wintermaanden.

De workshop
We beginnen met een yoga oefeningen om de nieren te stimuleren. Daarna beginnen we aan de gemberpacking. Het allerleukste is dat we jou leren hoe je dit ook thuis kan doen. Voor jezelf of misschien zelfs anderen. A true gift for yourself! Of juist als cadeau voor een dierbare!

Je bent van harte welkom om één keer of vaker mee te doen aan deze gemberpacking workshop. Het voordeel van na twee weken de gemberpacking te herhalen, is dat het zorgt voor een dieper effect in je lichaam. Daarom bieden we de gemberpacking telkens aan als een setje van twee sessies. Wil je aan één sessie meedoen, dan kan dat natuurlijk ook en geeft dat al een enorme boost aan energie.

Praktische informatie

Vrijdagavond 12 januari 19.15 tot 21.15 uur (VOL).
Zondagochtend 28 januari 09.30 tot 11.30 uur (VOL).
Zondagmiddag 28 januari 13.00 tot 15.00 uur (VOL).
NIEUW - Vrijdagavond 9 februari 19.15 tot 21.15 uur (VOL)
Vrijdagavond 16 februari 19.15 tot 21.15 uur (VOL).

Alle gemberpackings van dit seizoen zitten vol. In september 2024 maken we de nieuwe data bekend voor het volgende seizoen. We beginnen dan al in november met de eerste gemberpacking. Wil je daaraan meedoen? Volg ons op Instagram en Facebook, zodat je tijdig op de hoogte bent!


Kosten voor één sessie € 45,-.

Locatie: Speelzaal van Kindcentrum de Brink in Hoef en Haag.

Meenemen
- een kruik voor op je onderrug tijdens het liggen
- grote badhanddoek die je lichaam kan bedekken
- de rest van het materiaal, zoals een matje is aanwezig

Uitverkocht

Gemberpacking

€ 45,00
Uitverkocht

Gemberpacking

€ 45,00

Geef je eigen batterij weer een boost geven door mee te doen aan deze packing. Maak hieronder je keuze en je aanmelding is direct compleet.

Vrijdagavond 12 januari 19.15 tot 21.15 uur (VOL).
Zondagochtend 28 januari 09.30 tot 11.30 uur (VOL).
Zondagmiddag 28 januari 13.00 tot 15.00 uur (VOL).
Vrijdagavond 9 februari 19.15 tot 21.15 uur (VOL).
Vrijdagavond 16 februari 19.15 tot 21.15 uur (VOL).

Wanneer de datum nadert, ontvang je een e-mail met meer details. We kijken er alvast naar uit je te zien!