Wandelen


Wandelen is een van de fijnste en laagdrempelige manieren om te bewegen. Daarom wandelen we met onze dorpsgenoten uit Hoef en Haag. Geheel vrijblijvend en gratis wandelen we iedere zaterdagochtend een uur in de omgeving van Hoef en Haag. Dit is een uur waarin je door beweging je hoofd leeg kan maken, dorpsgenoten kan ontmoeten en van de omgeving kan genieten. Tijdens het wandelen houden we uiteraard rekening met elkaar, dus houden we afstand in verband met de maatregelen. En op dit moment wandelen we in groepjes van twee.

Doe je lekker zittende kleding aan en neem een flesje water mee! Deze zaterdag-wandelochtend is geschikt voor iedereen, jong en oud. 

 

Wandelen bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft wandelen bij Hoef en Haag Actief jou te bieden?

 • Samen actief bezig zijn in de buitenlucht
 • Nieuwe dorpsgenoten leren kennen
 • Fit worden of blijven in een leuke sfeer
 • De omgeving van Hoef en Haag beter leren kennen
 • Genieten van de zomerse avonden
 • Het samen wandelen is natuurlijk gratis

 

Waar en wanneer?

Nu, tijdens de wintermaanden, wandelen we elke zaterdagochtend. We verzamelen in de  de Kasteeltuin in Hoef en Haag. Lekker dichtbij! We verzamelen om 09.20 uur zodat we om 09.30 uur kunnen vertrekken! Graag aanmelden door een berichtje te sturen naar: 06-55699521.


Wandel mee!

  Superleuk als je een keertje met ons mee wandelt! Wandelen met Hoef en Haag Actief is geheel gratis en vrijblijvend. Je kan ons een berichtje sturen door te mailen naar info@hoefenhaagactief.nl of stuur een appje naar Mariska op 06-55699521.

   

  Gezellig samen wandelen in de omgeving van Hoef en Haag!