Muziek op Schoot is muziekles voor kinderen vanaf 1 jaar tot 4 jaar samen met hun ouder/verzorger/opa/oma of oppas. Tijdens deze lessen wordt er veel gezongen en bewogen. De lessen zijn op de woensdagochtend. Er is een aparte dreumes- en een peutergroep.  Samen met je kind kom je muziek maken, bewegen op muziek, liedjes zingen en spelen met de instrumenten en materialen. Dit is niet alleen heel erg leuk maar is ook goed voor de ontwikkeling van taal, spraak en de motoriek. Twee groepen op woensdagochtend

- 09:00 - 09:40 uur - dreumesgroep (kids van 1 jaar) 
- 10:00 - 10:40 uur - peutergroep (kids van 2 en 3 jaar) 

Een groep bestaat uit niet meer dan 10 volwassenen met hun kindjes. Jongere of oudere broers/zussen zijn welkom om mee te gaan naar de les.

 

Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief

 • Wordt gegeven door ervaren docent: Karlijn
 • De lessen bestaan uit cursussen. Er is een herstcursus, kerstcursus, wintercursus, lentecursus en een zomercursus.
 • Plezier maken op muziek met je kind of kleinkind
 • Ontwikkelen van taal, spraak en motoriek
 • In elke les komen liedjes terug die gebruikt kunnen worden in de dagelijkse routine (bijvoorbeeld: opruimen, eten, tandenpoetsen, etc.)

 

Locatie

De lessen worden gegeven in de speelzaal van Kindcentrum De Brink in Hoef en Haag (naast de Plus). Het adres is De Brink 6 in Hoef en Haag. Je kunt via de hoofdingang naar binnen. De speelzaal vind je rechts om het hoekje, op de begane grond.  Hierbij een korte video hoe je het beste kunt lopen.

De verschillende cursussen

Herfstcursus van nog 8 lessen: woensdag  20 en 27 september.  En 4, 11, 25 oktober. En 1, 8 en 15 november (18 oktober herfstvakantie). Het is mogelijk om mee te doen met maar 3 lessen.

Kerstcursus van 2 lessen: woensdag  13 en 20 december.

Wintercursus: data volgt nog.

Voorjaarscursus: data volgt nog.

Zomercursus: data volgt nog.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus gaat eenvoudig op deze pagina. Je kan onderstaand product aanschaffen, kiezen voor de dreumes- of peutergroep en vervolgens direct betalen via iDeal. Het is ook mogelijk om eerst met 5 lessen mee te doen. Een paar dagen voor aanvang van de cursus ontvang je een e-mail met verdere details over de lessen.


Veelgestelde vragen

Mag de oudere broer/zus of jongere broertje/zusje ook mee naar de les? Ja, natuurlijk van harte welkom! 
Mag ik ook later starten met deze cursus? Als er nog plek is, zou dat mogelijk kunnen zijn. Neem even contact met ons op.
Ik kan alleen om de week komen, mag ik dan meedoen?
Misschien kun je vragen of opa/oma/oppas mee wilt in de week wanneer jij niet kunt. Lukt dat niet, neem even contact met ons op, er is veel mogelijk.
Mag ik ook meedoen met mijn lidmaatschap of flexkaart? Helaas kan dat niet, muziek op schoot is de enige uitzondering die wij maken omdat we deze lessen aanbieden in een cursusvorm. 

Doe gezellig mee!

  Er zijn veel 1 tot 4-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter kennis kan maken met muziek en nieuwe leeftijdgenootjes leert kennen.  Veel plezier!

   

  Muziek op Schoot - Herfstcursus

  € 28,50

  Muziek op Schoot - Herfstcursus

  € 28,50

  Wat leuk dat je mee wilt doen aan de herfstcursus Muziek op Schoot! De cursus is al begonnen en we hebben nog een paar plekjes. Je kunt dus nog meedoen!

  - Doe mee aan 3 lessen op woensdag 20 en 27 september en 4 oktober voor € 28,50.
  - Of doe mee voor de volledige herfstcursus van nog 8 lessen op 20 en 27 september, 4, 11, 25 oktober en 1, 8, 15 november voor € 76,00.


  De lessen staan in het teken van het thema de herfst.

  - 09:00 tot 09:40 uur - voor kindjes van 1 jaar
  - 10:00 tot 10:40 uur - voor kindjes van 2 jaar en 3 jaar

  Wil je in het opmerkingenvak aangeven wat de geboortedatum en naam is van je (klein)zoon/dochter?

  Leuk dat jullie er bij zijn!