Muziek op Schoot is muziekles voor kinderen vanaf 1 jaar tot 4 jaar samen met hun ouder/verzorger/opa/oma of oppas. Tijdens deze lessen wordt er veel gezongen en bewogen. De lessen zijn op de woensdagochtend. Er is een aparte dreumes- en een peutergroep.  Samen met je kind kom je muziek maken, bewegen op muziek, liedjes zingen en spelen met de instrumenten en materialen. Dit is niet alleen heel erg leuk maar is ook goed voor de ontwikkeling van taal, spraak en de motoriek. Twee groepen op woensdagochtend

- 09:00 - 09:40 uur - dreumesgroep (kids van 1 jaar) 
- 10:00 - 10:40 uur - peutergroep (kids van 2 en 3 jaar) 

Een groep bestaat uit niet meer dan 10 volwassenen met hun kindjes. Jongere of oudere broers/zussen zijn welkom om mee te gaan naar de les.Muziek op Schoot bij Hoef en Haag Actief

  • Wordt gegeven door ervaren docent: Karlijn
  • De lessen bestaan uit cursussen. Er is een herstcursus, kerstcursus, wintercursus, lentecursus en een zomercursus.
  • Plezier maken op muziek met je kind of kleinkind
  • Ontwikkelen van taal, spraak en motoriek
  • In elke les komen liedjes terug die gebruikt kunnen worden in de dagelijkse routine (bijvoorbeeld: opruimen, eten, tandenpoetsen, etc.)

 

Locatie

De lessen worden gegeven in de speelzaal van Kindcentrum De Brink in Hoef en Haag (naast de Plus). Het adres is De Brink 6 in Hoef en Haag. Je kunt via de hoofdingang naar binnen. De verschillende cursussen

Wintercursus van 10 lessen: woensdag 10, 17, 24, 31 januari en 7, 14, 28 februari en 6, 13, 20 maart (VOL).

Lentecursus: 3, 10, 17 en 24 april (VOL).

Zomercursus*: 22 en 29 mei, 5, 12 en 19 juni.

* Try out voor de zomercursus: wanneer de peutergroep vol zit, starten we een 2e peutergroep van 11.00 tot 11.40 uur. Deze groep kan starten bij minimaal 6 deelnemers. Interesse? Stuur een mailtje naar info@hoefenhaagactief.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus gaat eenvoudig door op onderstaande knop te drukken. Kies voor de dreumes- of peutergroep en vervolgens betaal je direct via iDeal. Een paar dagen voor aanvang van de cursus ontvang je een e-mail met verdere details over de lessen.
Veelgestelde vragen

Mag de oudere broer/zus of jongere broertje/zusje ook mee naar de les? Ja, natuurlijk van harte welkom! 

Mag ik ook later starten met deze cursus? Als er nog plek is, zou dat mogelijk kunnen zijn. Neem even contact met ons op.

Ik kan alleen om de week komen, mag ik dan meedoen?
Misschien kun je vragen of opa/oma/oppas mee wilt in de week wanneer jij niet kunt. Lukt dat niet, neem even contact met ons op, er is veel mogelijk.

Mag ik ook meedoen met mijn lidmaatschap of flexkaart? Helaas kan dat niet, muziek op schoot is de enige uitzondering die wij maken omdat we deze lessen aanbieden in een cursusvorm. 

Doe gezellig mee!

    Er zijn veel 1 tot 4-jarigen in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter kennis kan maken met muziek en nieuwe leeftijdgenootjes uit de buurt leert kennen.  Veel plezier!