Zwangerschapsyoga


Zwangerschapsyoga

Ben jij zwanger en vind jij het ook belangrijk om te blijven bewegen? En ben je graag in contact met andere zwangere vrouwen uit de buurt? Dan zijn de lessen zwangerschapsyoga zeker iets voor jou! Een laagdrempelige manier om toch te blijven bewegen en tools te krijgen om je fysiek en metaal voor te bereiden op de bevalling. Ook als je je even niet zo lekker voelt en last hebt van veel kwaaltjes. Je kan altijd op jouw eigen niveau en energielevel meedoen.

Verloop van de les

We starten met een kop thee en gebruiken deze tijd om ervaringen uit te wisselen. Daarna volgen yoga oefeningen speciaal voor het zwangere lichaam en geest. We sluiten af met een ontspannende meditatie.


Meenemen

Neem je flesje water, handdoek en matje mee! Je kan je thuis alvast omkleden. Deze les is geschikt voor zwangere vrouwen vanaf 10 a 12 weken zwangerschap. Tot en met 9+ maanden in de zwangerschap. 

Zwangerschapsyoga bij Hoef en Haag Actief

  • Zwangerschapsyoga wordt gegeven door yoga instructrice Tessa
  • Tijd voor delen en kennismaken
  • Fit blijven tijdens de zwangerschap
  • Voor ieder niveau / energielevel
  • Oefeningen gericht op een soepele bevalling
  • Ademhalingstechnieken
  • Je leert andere zwangere vrouwen kennen

 

Waar en wanneer?

De lessen zijn op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in de speelzaal van het schoolgebouw in Hoef en Haag. Het adres van de school is: De Brink 6 in Hoef en Haag. Hierbij een korte video hoe je het beste kunt lopen.

Je kunt je hier aanmelden voor een gratis proefles. Daarna kun je ervoor kiezen om een flexkaart van 5 of 10 lessen te nemen. Of je neemt een lidmaatschap welke maandelijks opzegbaar is. Hier lees je meer over een flexkaart en een lidmaatschap.

Na je zwangerschap ben je van harte welkom bij de 'normale' yoga les, onze mama-fit les, of één van onze andere lessen!

Leuk als je er bij bent!