Bootcamp


Met jouw dorpsgenoten sporten in de buitenlucht onder begeleiding van onze Bootcampinstructeur. Heerlijk toch! Tijdens de training wordt er gebruikt gemaakt van je eigen lichaam en door attributen door middel van oefeningen. Deze oefeningen kun je uitvoeren op je eigen niveau.

Is binnen zitten in een sportschool niks voor jou? Maar wil je wel fit, sterk en soepel worden en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! Deze les is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met de minimale leeftijd van 16 jaar.

Bootcamp bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Bootcamp bij Hoef en Haag Actief jou te bieden?

 • Sporten met plezier
 • Actief bewegen in de buitenlucht op het Kasteelterrein
 • Nieuwe inwoners leren kennen
 • In groepsverband je conditie en (spier)kracht verbeteren
 • Fit en soepel worden
 • Op je eigen niveau trainen
 • Afwisselende en uitdagende training onder leiding van ervaren en professionele trainer

 

Waar en wanneer?

Meld je nu aan voor onze bootcamptrainingen.
- dinsdagavond van 20.15 - 21.15 uur
- donderdagavond van 19.15 - 20.15 uur

Zorg dat je 5 a 10 minuten van te voren aanwezig bent in de Kasteeltuin, zodat we op tijd kunnen beginnen. En neem een flesje water mee.

Lessenpakket

Het lessenpakket bestaat uit 5 lessen, waarbij je de les in de proeflesweek gratis krijgt. Vanaf 1 oktober gaan we werken met een nieuw systeem, namelijk lidmaatschappen. Daar kun je hier meer over lezen.


Doe met ons mee!

  Aarzel niet en doe gezellig mee! Hoe leuk is het om zo dichtbij huis te sporten? En tegelijkertijd buurtgenoten te ontmoeten? Je kunt je nu heel gemakkelijk aanmelden op de website. Je betaalt via iDEAL en daarmee is je aanmelding compleet.

  Veel plezier!

  Bootcamp

  € 7,50

  Bootcamp

  € 7,50

  Meld je aan voor een lessenpakket Bootcamp! 

  Het is nog mogelijk om je op te geven voor de lessen op dinsdag 28 september of donderdag 30 september. Daarna stappen we over op lidmaatschappen. Daar lees je hier meer over.

  Leuk als je erbij bent!