Over ons


Hoef en Haag Actief is een platform voor sport- en bewegingslessen. Sport verbindt mensen en dat is nu juist wat dit gloednieuwe dorp nodig heeft. Je kent je buurtgenoten nog niet maar wilt ze natuurlijk wel graag leren kennen! Wat is nou mooier dan ze te ontmoeten tijdens een sport- of bewegingsles? Tijdens het sporten heb je plezier met elkaar en kun je met je nieuwe buren samenwerken en elkaar motiveren.

Iedereen is welkom en we hopen iedereen een thuis-gevoel te geven. We zijn in 2018 begonnen met de eerste lessen op het Kasteelterrein, in het Dorpshuis in Hagestein en in de speelzaal van OBS Meester Vos in Hagestein.
Vanaf september 2022 zijn alle lessen in Hoef en Haag. We maken gebruik van de speelzaal en de grote gymzaal van Het Kindcentrum de Brink.


Mariska van Gastel

Mariska (34 jaar) heeft Hoef en Haag Actief in 2018 opgericht. Ze houdt van ondernemen, heeft altijd nieuwe ideeën en bruist van de energie. Ze wilt ervoor zorgen dat haar dorpsgenoten volop van sporten en bewegen kunnen genieten. In 2011 heeft Mariska de opleiding Leider Sportieve Recreatie behaald. Mariska, wiskunde docent van beroep, woont samen met haar partner Jop, zoon Mick en dochters Romee en Nora in Hoef en Haag.

CONTACT
Email: info@hoefenhaagactief.nl

Telefoon: 06-55699521

"Ik wil inwoners van Hoef en Haag via sport met elkaar verbinden."


Onze docenten

Karlijn
Muziek op Schoot

Laura
Bootcamp / peutergym / kleutergym / multigym

Ilone
Peuterdans

Tessa
Pilates / Zwangerschapsyoga

Shiva
Bootcamp Yoga / HIIT

Jop
Peuter- en kleutervoetbal

Iris
Kinderyoga

Silvie
Streetdance

Docent
Les

Marieke
Hatha Yoga

Brigitte
Zumba

Docent
Les