WINE yoga - Zondag 14 april van 13:00 - 16:00u


Better together: Yoga & wijn
Ontdek de perfecte balans tussen ontspanning en genot met deze unieke WINE yoga workshop!

Wat we gaan doen
Stap binnen in een sfeer van ontspanning terwijl we beginnen met een fijne Vinyasa yogales. Tijdens de yogales zal Shiva je - met een vleugje humor - begeleiden door de verschillende houdingen, waardoor je lichaam zich kan strekken, versterken en ontspannen.


Daarna
Na de yoga-sessie wordt de ervaring naar een hoger (culinair) niveau getild met een heerlijke wijnproeverij van 8 zorgvuldig geselecteerde wijnen. Onze sommelier Pieter zal je begeleiden door de smaken en aroma's van elke wijn, terwijl je geniet van smaakvolle hapjes die perfect passen bij de verschillende wijnen. Het is een unieke gelegenheid om nieuwe wijnen te ontdekken, allemaal in een ontspannen en gezellige sfeer.


Voor wie?
Of je nu een yoga-liefhebber bent op zoek naar nieuwe ervaringen, een wijnkenner bent die wilt ontspannen of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, deze WINE yoga workshop biedt voor ieder wat wils.


Inschrijven en kosten
Schrijf je in voor de WINE yoga en geniet hier in Hoef en Haag van best of both worlds. Laat je verrassen en proost samen met ons op een leven in balans! De kosten bedragen € 45,-. Dit is inclusief de yogales, het materiaal, de wijnen, de hapjes én de gezelligheid!
Is het een moeilijke yogales?
De yogales is speciaal gemaakt voor deze Wineyoga workshop. Er van uitgaande dat er beginners en ervaren yogi's meedoen. De focus ligt op het rekken en strekken van het lichaam, met uitdagende opties voor wie dat fijn vindt. Het is een yogales met een nuchtere benadering, zonder zweverigheid. Een ontspannen sfeer met gezelligheid staat centraal bij dit evenement en dus ook bij deze yogales. Heb je meer inhoudelijke vragen over de yogales? Mail dan naar Shiva op info@personalevolution.nl en zal zij jouw vragen beantwoorden.

 

Belangrijke details:

  •  Zondag 14 april van 13:00 - 16:00u
  • In het schoolgebouw de Brink, Hoef en Haag (naast de PLUS).
  • De kosten van deze workshop zijn € 45,-.
  • Je hoeft niks mee te nemen. Al het materiaal is al aanwezig. 
  • Trek kleding aan dat niet te strak zit en kan stretchen. 
  • Meld je aan door op onderstaande knop te drukken. Nadat je betaling via iDeal is gedaan, is je inschrijving compleet!