Peuter- en kleutervoetbal


Kennismaken met voetbal, in Hoef en Haag
Houdt jouw zoon of dochter van buiten voetballen? En is hij/zij wel toe aan een leuke uitdaging? Waarbij jouw zoon of dochter met leeftijdsgenootjes in de buitenlucht kan bewegen en spelen? Dan zou peutervoetbal of kleutervoetbal echt leuk kunnen zijn!

Peutervoetbal is voor peuters van 2,5 tot 4 jaar. Dit is een ouder-kind training. Kleutervoetbal is voor enthousiaste jongens en meiden van 4 en 5 jaar. De trainingen zijn bedoelt om voor het eerst kennis te maken met voetbaltraining in teamverband.  En vooral om heel veel plezier te maken en lekker te bewegen met leeftijdsgenootjes!

Hoe zien de lessen eruit?

Op zaterdagochtend staan onze trainers klaar om jullie kids lekker te laten rennen, doelpunten te maken en rond te dribbelen. Na een vrolijke warming-up met hakken-billen, armen zwaaien en knie-heffen, worden er met veel variatie allerlei spelletjes gedaan. Waarbij de bal centraal staat. Hoe goed je kan voetballen is totaal niet belangrijk. Veel belangrijker is dat je er veel lol in hebt, daar gaat het om. Heerlijk een uurtje de wei in met z'n allen!

 • De training duurt ± 45 minuten 
 • Inclusief warming-up en een kleine pauze
 • Drinken voor in de pauze en een klein snackje wordt door ons verzorgd
 • Op deze pagina kun je ook een voetbaltenuetje aanschaffen twv 28 euro voor 18 euro. Dit broekje en shirtje is in de kleuren van de voetbalclub S.C. Everstein.


Het peuter- en kleutervoetbal wordt gegeven door trainer Maureen samen met assistent trainers welke rouleren. Samen zorgen ze ervoor dat de kids veel plezier hebben en dat er goed voor hen wordt gezorgd. Je kunt je zoon of dochter dus met een gerust hart achter laten.

Maak kennis met S.C. Everstein
Voor de voetbaltrainingen werken we samen met S.C. Everstein en hier zijn we trots op! Een sportieve, vriendelijke en huiselijke club waar iedereen welkom is. Ongeveer eens per 6 weken zullen we naar S.C. Everstein gaan. Dan zal de training plaatsvinden op een speciaal klein veldje (panna veld) voor de jongste jeugd. Verder kan je zoon of dochter dan mooi zien hoe een echte voetbalclub eruit ziet. En we gaan natuurlijk nog wat drinken in de kantine om het echte clubgevoel te ervaren! 

Meenemen
Doe voor de training gemakkelijke kleding aan, het liefst sportkleding. Verder is het belangrijk om fijne schoenen aan te doen. Dit mogen sportschoenen of voetbalschoenen (met nopjes eronder) zijn. Als je ervoor hebt gekozen om het voetbaltenuetje aan te schaffen, krijgt je zoon of dochter deze tijdens de eerste les. We trekken het broekje en shirtje over de sportkleding aan (lekker warm!). Neem ook een flesje water mee, voor als je dorst hebt na de training. 

Leuk als je er bij bent!

 • Geschikt voor zowel jongens als meisjes
 • De les is van
  • 08.30 - 09.15 uur kids vanaf 2,5 tot 4 jaar
  • 09.15 - 10.00 uur kids van 4 en 5 jaar
 • Eens in de zes weken vindt de les plaats op het terrein van S.C. Everstein
 • Elke les krijgen de kids iets te drinken en een koekje
 • De lessen zijn elke zaterdagochtend.
 • Van oktober t/m maart maken we gebruik van de gymzaal in Hoef en Haag (adres: De Brink 6, Hoef en Haag).

 

Aanmelden

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Je kan je daar op deze pagina voor aanmelden.

Vervolgens kun je besluiten om een lidmaatschap te nemen van 26 euro. Zo kun je elke week naar peuter-kleutervoetbal. En als je een keertje niet kunt, kun je de les ruilen met peutergym, kleutergym, peuterdans of streetdance.

Voetbaltenuetje

€ 18,00

Voetbaltenuetje

€ 18,00

De meeste kids dragen een voetbalshirtje en broekje van SC Everstein. Dit is een speciale versie in samenwerking met Hoef en Haag Actief. Dit voetbaltenuetje heeft een waarde van € 28,-. En kun je hier aanschaffen voor € 18,-. Dit broekje en shirtje is in de kleuren van de voetbalclub SC Everstein (wit broekje en rood shirtje).

Het shirt is te verkrijgen in één maat. Deze maat is te dragen voor alle kindjes van 2,5 t/m 6 jaar. Het broekje is in twee maten verkrijgbaar. In maat 104 en maat 116. Geef in het opmerkingenvak je keuze hiervoor aan.

Het voetbaltenuetje krijgt je zoon/dochter bij aanvang van de eerste les!