Locatie
Kindcentrum de Brink


Speelzaal in Hoef en Haag
De speelzaal is iets kleiner dan de gymzaal en vind je op de begane grond in Kindcentrum De Brink in Hoef en Haag. Dat is het schoolgebouw naast de PLUS. Je kan gemakkelijk je auto parkeren op het parkeerterrein van de PLUS. Om bij de speelzaal te komen, gebruiken we de hoofdingang. Rechts om het hoekje vind je de speelzaal. Bekijk het filmpje om te zien welke ingang we gebruiken en hoe de speelzaal eruit ziet. 
Het adres is: De Brink 6, Hoef en Haag


Gymzaal in Hoef en Haag
Dit is de grote gymzaal in Kindcentrum De Brink in Hoef en Haag. Dat is het schoolgebouw naast de PLUS. Je kan gemakkelijk je auto parkeren op het parkeerterrein van de PLUS. Om bij de grote gymzaal te komen, gebruiken we de zij-ingang. De zij-ingang vind je recht onder de grote klok. Bekijk het filmpje om bij de juiste ingang te komen en om de gymzaal van binnen te zien.
Het adres is: De Brink 6, Hoef en Haag.


Het Kasteelterrein

Het Kasteelterrein in Hoef en Haag met zijn mooie uitkijktoren. Het Kasteelterrein is hét stukje groen in Hoef en Haag. Hier worden onze groepslessen gegeven die buiten worden gehouden. Op dinsdagavond zijn dat de Bootcamp trainingen. Ook is er op zaterdagochtend (in de zomer) voor de kleintjes peutervoetbal en kleutervoetbal op het Kasteelterrein.
Het adres is: Hoevesteinse Lint, Hoef en Haag.


De overkapping

De overkapping in Hoef en Haag vind je aan de 1ste Poortstraat. De overkapping zit bij 'de boten speeltuin' en grenst aan het water. Op het water zit daar ook het vlot en aan de overkant de kabelbaan. Waarschijnlijk ben je er weleens geweest!
In de herfst- en wintermaanden zijn de bootcamp trainingen onder de overkapping. Zo kunnen we droog trainen en is er 's avonds ook licht. Bekijk het filmpje om je te oriënteren vanaf het Kindcentrum.
Het adres is: 1ste Poortstraat, Hoef en Haag