Yoga


Bewegen en de tijd voor jezelf nemen schiet er gemakkelijk bij in. Daarom helpt Hoef en Haag Actief jou om in beweging te komen. Elke woensdagavond zijn er yogalessen op het Kasteelterrein. In de winter zijn de yogalessen in de gymzaal van basisschool Meester Vos. Deze lessen worden gegeven door yoga instructrice Marieke.

"Yoga is goed voor je lichaam en geest."

Yoga is goed voor je!
Yoga brengt rust midden in de drukte en helpt je te focussen op wat belangrijk is voor jou. Tijdens de yogales kun je onthaasten, ontspannen en jouw batterij opladen.

Met yoga ervaar je meer rust en balans, wordt je sterker en soepeler en werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam. De buitenlucht geeft net dat beetje extra energie. Als je de yogamat afstapt voel je je fit, blij en ontspannen.

Dus klap je laptop dicht, zet je telefoon uit, sluit de voordeur achter je en kom naar buiten om je yogamat uit te rollen.

De yogalessen zijn geschikt voor iedereen: van beginners tot gevorderden; jong of oud; voor degene die ontspanning zoeken en ook als je aan je fitheid wilt werken.


Yoga bij Hoef en Haag Actief

  • In ontspannen sfeer sporten
  • Ademhalingsoefeningen
  • Je lijf wordt gezonder
  • Samen met dorpsgenoten
  • Buiten op het Kasteelterrein, dus lekker dichtbij
  • En in de winter in de gymzaal van basisschool Meester Vos
  • Op je eigen niveau, iedereen kan yoga beoefenen
  • Ervaar vooral veel rust, ontspanning en plezier
  • De yogalessen worden gegeven door gecertificeerde yoga-instructrice: Marieke

"Ervaar rust en plezier."

Waar en wanneer?

De lessen worden op woensdagavond gegeven. Op dit moment (in de zomer) op de Kasteelterrein tussen Hagestein en Hoef en Haag.

In de winter maken we gebruik van de gymzaal van de Meester Vos school. Hierbij een korte video hoe je naar de zij ingang van de gymzaal kunt lopen.

De lessen zijn van 19.00 uur tot 20.00 uur. Je bent van harte welkom om een gratis proefles te doen. Daarna kun je lid worden middels een lidmaatschap. De kosten hiervoor zijn € 32,50 per maand en hier lees je daar meer over. Of kies voor meer flexibiliteit met een flexkaart van 5 of 10 lessen.

Super leuk als je erbij bent! Wij hebben er zin in!

Tot dan!

 

Marieke yoga

"Door yoga kan ik beter ontspannen."

Zomeryoga

€ 10,50

Zomeryoga

€ 10,50

In de zomer van 2022 zijn er speciale lessen yoga: "Zomeryoga"!

Heerlijk buiten op het Kasteelterrein samen met yoga instructrice Marieke. We sluiten af met een kopje thee. Je bent van harte welkom!

Aanmelden

- Meld je in één keer aan voor alle 5 de zomeryoga lessen.
- Meld je per les apart aan, kies de juiste datum.
- Gebruik je flexkaart en meld je aan via de Grib-app.
(Alles heeft dezelfde prijs)

Wanneer
- woensdag 3 augustus
- woensdag 10 augustus
- woensdag 17 augustus
- woensdag 24 augustus
- woensdag 31 augustus

Daarna
Vanaf woensdag 7 september zijn er natuurlijk ook nog steeds yoga lessen. Bij lekker weer gewoon buiten op het Kasteelterrein en bij slecht weer in de gymzaal van de Meester Vos school. Aanmelden vanaf september gaat via de Grib app (dmv flexkaart of lidmaatschap).

Leuk dat je erbij bent!

Yoga buiten

"Één uurtje per week me-time."

"Ik voel mij energieker."