Yoga


Bewegen en de tijd voor jezelf nemen schiet er gemakkelijk bij in. Daarom helpt Hoef en Haag Actief jou om in beweging te komen. Elke woensdagavond zijn er yogalessen op het Kasteelterrein. In de winter zijn de yogalessen in de gymzaal van Kindcentrum de Brink in Hoef en Haag. Deze lessen worden gegeven door yoga instructrice Marieke.

"Yoga is goed voor je lichaam en geest."

Yoga is goed voor je!
Yoga brengt rust midden in de drukte en helpt je te focussen op wat belangrijk is voor jou. Tijdens de yogales kun je onthaasten, ontspannen en jouw batterij opladen.

Met yoga ervaar je meer rust en balans, wordt je sterker en soepeler en werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam. De buitenlucht geeft net dat beetje extra energie. Als je de yogamat afstapt voel je je fit, blij en ontspannen.

Dus klap je laptop dicht, zet je telefoon uit, sluit de voordeur achter je en kom naar buiten om je yogamat uit te rollen.

De yogalessen zijn geschikt voor iedereen: van beginners tot gevorderden; jong of oud; voor degene die ontspanning zoeken en ook als je aan je fitheid wilt werken.


Yoga bij Hoef en Haag Actief

  • In ontspannen sfeer sporten
  • Ademhalingsoefeningen
  • Je lijf wordt gezonder
  • Samen met dorpsgenoten
  • In de zomer buiten op het Kasteelterrein, dus lekker dichtbij
  • En in de winter in de speelzaal van het schoolgebouw in Hoef en Haag
  • Op je eigen niveau, iedereen kan yoga beoefenen
  • Ervaar vooral veel rust, ontspanning en plezier
  • De yogalessen worden gegeven door gecertificeerde yoga-instructrice: Marieke

"Ervaar rust en plezier."

Waar en wanneer?

De lessen zijn op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Bij lekker weer op het Kasteelterrein in Hoef en Haag. Vanaf ongeveer oktober tot april maken we gebruik van de gymzaal op de 1e verdieping van schoolgebouw in Hoef en Haag. Het adres van de school is: De Brink 6 in Hoef en Haag. Hierbij een korte video hoe je het beste kunt lopen.

Je bent van harte welkom om een gratis proefles te doen. Daarna kun je lid worden middels een lidmaatschap. De kosten hiervoor zijn € 32,50 per maand en hier lees je daar meer over. Of kies voor meer flexibiliteit met een flexkaart van 5 of 10 lessen.

Super leuk als je erbij bent! Wij hebben er zin in!

Tot dan!

 

Marieke yoga

"Door yoga kan ik beter ontspannen."

Yoga buiten

"Één uurtje per week me-time."

"Ik voel mij energieker."