Tijdens de Peutergym lessen beweegt, springt en danst jouw peuter in het rond! Tijdens de lessen draait het allemaal om spel, motorische vaardigheden en algemene bewegingsactiviteiten zoals gooien, vangen, schoppen. Als kinderen op jonge leeftijd beginnen met gymmen wordt hun motoriek beter en krijgen zij meer controle over hun lichaam. Deze controle helpt bijvoorbeeld enorm tijdens de zwemlessen, maar het helpt ook op latere leeftijd met luisteren, lezen, rekenen en schrijven. De lessen zijn speels en als ouder doe en help je mee!

Peutergym is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Normaal gesproken is deze les met ouders erbij. Daardoor is het geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar en 10 maanden tot en met 3 jaar.
Op dit moment bieden we deze les buiten aan, zonder ouders erbij. Daarom is deze les - op dit moment - alleen geschikt voor kindjes vanaf 2,5 jaar.

Op dit moment zit de peutergymgroep vol! Over een paar weken starten we met nieuwe lessen. Wil je daarbij zijn? Vul onderstaand formulier in om als eerste hierover een mailtje te ontvangen!

Peutergym bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft Peutergym bij Hoef en Haag Actief je peuter te bieden?

 • Wordt gegeven door een ervaren peutergymjuf: Nathalie
 • Voor kids van 2 en 3 jaar
 • Plezier maken met leeftijdsgenoten en met moeders en vaders
 • Ontwikkelen van motorische vaardigheden
 • Gezellig samen actief bezig zijn, zonder competitie 
 • Elke les start en eindigt met een dansje!
 • Vormt de beste basis voor sportieve ontwikkeling op latere leeftijd
 • De ouder is er bij en helpt en doet gezellig mee! (nu niet mogelijk)

 

Waar en wanneer?

De lessen zijn op zondagochtend. 

De lessen worden gegeven achter de gymzaal van dorpshuis de Biezen (de Bongerd 4) in Hagestein op zondagochtend van 10:00 tot 10:45 uur.

 

Doe gezellig mee!

  Er zijn veel kleintjes in ons dorp! Hoe leuk is het als jouw zoon of dochter vriendjes kan maken tijdens de peutergym!

  Op dit moment zit de groep vol. Binnenkort starten we met nieuwe lessen. Vul het formulier hieronder in om je interesse kenbaar te maken.