Yoga voor zwangeren


Yoga voor zwangeren

Ben jij zwanger en vind jij het ook belangrijk om te blijven bewegen? En ben je graag in contact met andere zwangere vrouwen uit de buurt? Dan zijn de lessen "Yoga voor zwangeren" zeker iets voor jou! Een laagdrempelige manier om toch te blijven bewegen. Ook als je je even niet zo lekker voelt en last hebt van veel kwaaltjes. Iedereen kan op haar eigen niveau meedoen. En er is ook ruimte om te vertellen hoe het met je gaat.

Neem je flesje water en handdoek mee! Je kan je thuis alvast omkleden. Graag je buitenschoenen wisselen vlak voordat de les start. Deze les is geschikt voor zwangere vrouwen van 2 maanden tot en met 9+ maanden in de zwangerschap. 

Yoga voor zwangeren bij Hoef en Haag Actief

  • De zwangerschapsgym wordt gegeven door yoga instructrice Marieke
  • Fit blijven tijdens de zwangerschap
  • Iedere mommy-to-be op haar eigen niveau
  • We starten de les met een kopje thee, waarbij er tijd en aandacht is voor een 'praatrondje'
  • Zorgt voor conditieverbetering wat helpt tijdens de bevalling
  • We oefenen verschillende soorten ademhalingstechnieken
  • Je leert andere zwangere vrouwen kennen

 

Waar en wanneer?

De lessen zijn op woensdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur in de gymzaal van basisschool Meester Vos in Hagestein. Het adres van de school is: De Bongerd 2 in Hagestein. Hierbij een korte video hoe je het beste kunt lopen naar de zij ingang van de gymzaal. 

Je kunt je hier aanmelden voor een gratis proefles. Daarna kun je ervoor kiezen om een flexkaart van 5 of 10 lessen te nemen. Of je neemt een lidmaatschap welke maandelijks opzegbaar is. Hier lees je meer over een flexkaart en een lidmaatschap.

Na je zwangerschap ben je van harte welkom bij de 'normale' yoga les. Deze is ook op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Leuk als je er bij bent!