Yoga voor zwangeren


Yoga voor zwangeren

Ben jij zwanger en vind jij het ook belangrijk om te blijven bewegen? En ben je graag in contact met andere zwangere vrouwen uit de buurt? Dan zijn de lessen "Yoga voor zwangeren" zeker iets voor jou! Een laagdrempelige manier om toch te blijven bewegen. Ook als je je even niet zo lekker voelt en last hebt van veel kwaaltjes. Iedereen kan op haar eigen niveau meedoen. En er is ook ruimte om te vertellen hoe het met je gaat.

Verloop van de les

We starten met een kop thee en gebruiken dit moment om ervaringen uit te wisselen. Daarna volgen yoga oefeningen speciaal voor het zwangere lichaam. We sluiten af met een ontspannende meditatie.

Meenemen

Neem je flesje water, handdoek en matje mee! Je kan je thuis alvast omkleden. Deze les is geschikt voor zwangere vrouwen vanaf 10 a 12 weken zwangerschap. Tot en met 9+ maanden in de zwangerschap. 

Yoga voor zwangeren bij Hoef en Haag Actief

  • Yoga voor zwangeren wordt gegeven door yoga instructrice Marieke
  • Fit blijven tijdens de zwangerschap
  • Iedere mommy-to-be op haar eigen niveau
  • We starten de les met een kopje thee, waarbij er tijd en aandacht is voor een 'praatrondje'
  • Zorgt voor conditieverbetering wat helpt tijdens de bevalling
  • We oefenen verschillende soorten ademhalingstechnieken
  • Je leert andere zwangere vrouwen kennen

 

Waar en wanneer?

De lessen zijn op woensdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur in de speelzaal het schoolgebouw in Hoef en Haag. Het adres van de school is: De Brink 6 in Hoef en Haag. Hierbij een korte video hoe je het beste kunt lopen.

Je kunt je hier aanmelden voor een gratis proefles. Daarna kun je ervoor kiezen om een flexkaart van 5 of 10 lessen te nemen. Of je neemt een lidmaatschap welke maandelijks opzegbaar is. Hier lees je meer over een flexkaart en een lidmaatschap.

Na je zwangerschap ben je van harte welkom bij de 'normale' yoga les. Deze is ook op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Leuk als je er bij bent!