Locaties


Speelzaal in Hoef en Haag
De speelzaal is iets kleiner dan de gymzaal en vind je op de begane grond in Kindcentrum De Brink in Hoef en Haag. Dat is het schoolgebouw naast de PLUS. Je kan gemakkelijk je auto parkeren op het parkeerterrein van de PLUS. Om bij de speelzaal te komen, gebruiken we de hoofdingang. Rechts om het hoekje vind je de speelzaal. Bekijk het filmpje om te zien welke ingang we gebruiken en hoe de speelzaal eruit ziet. 
Het adres is: De Brink 6, Hoef en Haag


Gymzaal in Hoef en Haag
Dit is de grote gymzaal in Kindcentrum De Brink in Hoef en Haag. Dat is het schoolgebouw naast de PLUS. Je kan gemakkelijk je auto parkeren op het parkeerterrein van de PLUS. Om bij de grote gymzaal te komen, gebruiken we de zij-ingang. Bekijk het filmpje om bij de juiste ingang te komen en om de gymzaal van binnen te zien.
Het adres is: De Brink 6, Hoef en Haag.


Het Kasteelterrein

Het Kasteelterrein in Hoef en Haag met zijn mooie uitkijktoren. Het Kasteelterrein is hét stukje groen in Hoef en Haag. Hier worden onze groepslessen gegeven die buiten worden gehouden. Op donderdagavond zijn dat de Bootcamp trainingen en op zaterdagochtend verzamelen we hier met onze Wandelclub. Ook is er op zaterdagochtend voor de kleintjes peutervoetbal en kleutervoetbal op het Kasteelterrein.
Het adres is: Hoevesteinse Lint, Hoef en Haag.