Locaties


Het Kasteelterrein

Het Kasteelterrein in Hoef en Haag met zijn mooie uitkijktoren. Het Kasteelterrein is hét stukje groen in Hoef en Haag. Hier worden onze groepslessen gegeven die buiten worden gehouden. Op donderdagavond zijn dat de Bootcamp trainingen en op zaterdagochtend verzamelen we hier met onze Wandelclub. Ook is er op zaterdagochtend voor de kleintjes peutervoetbal op het Kasteelterrein.
Vanaf april 2021 zullen er ook weer BMX-trainingen in de Kasteeltuin worden gegeven.


Gymzaal Dorpshuis de Biezen Hagestein

Dorpshuis de Biezen is hét dorpshuis van Hagestein op het adres de Bongerd 4. Al jaren gebruiken inwoners van Hagestein met veel plezier het dorpshuis als uitvalsbasis voor sport en activiteiten. Neem eens een kijkje op de website van dorpshuis de Biezen.

In de gymzaal van het dorpshuis worden op zondag peutergym, kleutergym en zaalvoetbal lessen gegeven. En op vrijdag de lessen kleuterdans en streetdance. We gebruiken hiervoor de zij ingang welke je aan de linkerkant van het gebouw vindt.


OBS Meester Vos

OBS Meester Vos heeft aan de achterkant van het gebouw een mooie speelzaal (kleine gymzaal). Deze is heel geschikt voor een aantal van onze groepslessen en we zijn daarom heel blij dat we er gebruik van mogen maken! Het adres is de Bongerd 2. Op de woensdagochtend wordt hier Muziek op Schoot en Peuterdans gegeven.

Let op: we maken gebruik van de zij ingang. Loop dus eerst even om het gebouw heen voordat je naar binnen loopt.


Gymzaal Dorpshuis 't Knooppunt Everdingen

In het dorpshuis van Everdingen is ook een gymzaal. Wij maken hier gebruik van voor onze Zumba lessen. Daar hebben we veel ruimte voor nodig omdat we er flink op los dansen én omdat we afstand tot elkaar houden. In de gymzaal in Hagestein zijn op alle avonden verenigingen actief en daarom wijken wij uit naar de gymzaal in Everdingen waar wij heel blij mee zijn! Het adres is Graaf Florisstraat 4A in Everdingen.
Zodra de gymzaal in Hoef en Haag klaar is (voorjaar 2022), zullen de Zumba lessen in Hoef en Haag worden gegeven.


Voetbalclub S.C. Everstein

De voetbalvereniging S.C. Everstein heeft een prachtig sportcomplex. Één keer in de maand vindt hier de peutervoetbaltraining plaats. Alle andere keren zijn de peutervoetbaltrainingen op het Kasteelterrein. Erg leuk om eens per maand naar de club toe te gaan! Zo ervaren de 3, 4, en 5-jarigen voetballertjes hoe het is op een voetbalclub. Ze krijgen de training op het pannaveldje van de club en ze krijgen wat te drinken en wat lekkers in de kantine. Het adres van voetbalvereniging S.C. Everstein is Lekdijk 49a in Everdingen.