Locaties


De Kasteeltuin

De Kasteeltuin in Hoef en Haag met zijn mooie uitkijktoren. De Kasteeltuin is hét stukje groen in Hoef en Haag. In de Kasteeltuin worden onze groepslessen gegeven die buiten worden gehouden. Op donderdagavond is dat de Bootcamp trainingen en op zaterdagochtend verzamelen we hier met onze Wandelclub.


Gymzaal Dorpshuis de Biezen Hagestein

Dorpshuis de Biezen is hét dorpshuis van Hagestein op het adres de Bongerd 4. Al jaren gebruiken inwoners van Hagestein met veel plezier het dorpshuis als uitvalsbasis voor sport en activiteiten. Neem eens een kijkje op de website van dorpshuis de Biezen.

In de gymzaal van het dorpshuis worden op zondag peutergym, kleutergym en zaalvoetbal lessen gegeven. We gebruiken hiervoor de zij ingang. 


OBS Meester Vos

OBS Meester Vos heeft aan de achterkant van het gebouw een mooie speelzaal (kleine gymzaal). Deze is heel geschikt voor een aantal van onze groepslessen en we zijn daarom heel blij dat we er gebruik van mogen maken! Het adres is de Bongerd 2. Op de woensdagochtend wordt hier Muziek op Schoot en Peuterdans gegeven en op dinsdagavond worden hier de yoga lessen gegeven.

Let op: we maken gebruik van de zij ingang. Loop dus eerst even om het gebouw heen voordat je naar binnen loopt.


Gymzaal Dorpshuis 't Knooppunt Everdingen

In het dorpshuis van Everdingen is ook een gymzaal. Wij maken hier gebruik van voor onze Zumba lessen. Daar hebben we veel ruimte voor nodig omdat we er flink op los dansen én omdat we afstand tot elkaar houden. In de gymzaal in Hagestein zijn op alle avonden verenigingen actief en daarom wijken wij uit naar de gymzaal in Everdingen waar wij heel blij mee zijn! Het adres is Graaf Florisstraat 4A in Everdingen.