Kleuterdans


Kleuterdanslessen

Direct na schooltijd op vrijdagmiddag naar de dansles! Wat zal jouw kleuter zin hebben wanneer het weer vrijdag is! Bij de kleuterdans lessen swingt, beweegt en danst je kleintje op muziek met leeftijdsgenoten. De leeftijd voor de kleuterdans is van 4 jaar tot en met 6 jaar. Voor kindjes vanaf 7 jaar en ouder zijn er de streetdance lessen. De kleuterdans lessen zijn zonder ouders.

 

Kleuterdans bij Hoef en Haag Actief

Wat heeft kleuterdans bij Hoef en Haag Actief jouw kind te bieden?

  • Een plezierige les
  • Bewegen en dansen op muziek
  • Het ontdekken van nieuwe liedjes
  • Voor kindjes van 4 jaar tot en met 6 jaar
  • Een les duurt 60 minuten
  • Onder leiding van een ervaren en professionele dansdocent Larissa

 

Wanneer?

De lessen zijn op vrijdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur. Op dit moment worden de lessen buiten gegeven. Achter het dorpshuis van Hagestein.

Leuk als je bij onze proefles bent op vrijdag 9 april. Aanmelden kan op deze pagina en is 7,50. Als het leuk was, kun je je aanmelden voor het volledige lessenpakket van 8 lessen. De eerste les daarvan is op vrijdag 16 april en de laatste les is op 4 juni.

Of je kunt je direct aanmelden voor het lessenpakket van 8 lessen voor 60.-. En dan mag je gratis meedoen aan de proefles op vrijdag 9 april! (Vóór 8 april aanmelden.)

Leuk als je erbij bent!

Kleuterdans

€ 60,00

Kleuterdans

€ 60,00

Leuk dat je je zoon of dochter aanmeldt voor de kleuterdanslessen! Dit is een lessenpakket van 8 lessen voor €60,-. De eerste les is op vrijdag 16 april. Wanneer je je vóór 8 april aanmeldt, mag je gratis meedoen aan de proefles op vrijdag 9 april.

Kleuterdans wordt op dit moment buiten gegeven. Achter het Dorpshuis in Hagestein op vrijdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur. De lessen worden gegeven door Larissa. Tot dan!